tiistai 11. syyskuuta 2012

Vilimalla ja Sallilla

Menin tänään tallille bussilla ku en jaksanu pyöräillä :D lähin bussi pysäkille joskus kahelta ja bussi tulikin joskus vartiyli, olin tallilla joskus puolen aikoihin. Kävin ekana hakemassa Vilman sisälle ja sitten menin saalistaan Saulia ku se oli ihan kauimmaisessa nurkassa laitsalla. Joskus kolmen aikaan tuli hieroja joka otti ekaks Saulin käsittelyyn ja mie laitoin Viliman kuntoon ja menin siks aikaa ratsastaan et Sale oli hierottu.
Menin Vilmalla ekaks kentällä käynnissä ja ravissa vähän voltteja sekä siirtymisiä. Ne menivät hyvin joten päätin mennä pellolle vähän irrottelemaan :D(pelto on nyt siinä kunnossa et siellä voi ratsastaa jeeee) Mentiin sielläkin ekaks vähän voltteja ja yritettiin mennä vähän hitaaampaa tempoo ku tavallisesti mutta se ei oikein onnistunu. Päätin että nyt riittäää kouluvääntö ja mennään vähän lujempaa, aluks ravattiin silleen toooosi lujaa ku Vilma on koulutettu ravuriksi niin kyllä se osas mennä lujaa. Sit mentiin hiukan laukkaa mut sit Vilma vähän innostu ja lähettiin kohti kentän aitaa ja tehtiin pysähys ehkä 10metrii ennen aitaa..... Mentiin sit vielä kentälle ravi ja käynti hommia, no kello olikin jo sen verran et piti viiä Vilma hierontaa ja nakata Sauli takas tarhaan.

Vein Saulin ulos ja otin Sallin tosi salakavalasti kiinni ja kiikutin sen sisälle xd harjasin ponin ja laitoin sen kuntoon lähin kentälle joskus viien aikaan. Liisa tuli vähän tasan jälkeen ja me mentiin hetki siinä kentällä mut ponilla oli turhaa virtaa joten menin senkin kanssa pellolle veätteleen ja me menntiin lujaa ei mitään rauhallista vaan LUJAA :):))) Siellä me sit laukkailttiin ja veäteltiin ja löyty ponilta ainakin todella liidokas ravi jos ei muuta C== Sitten kahtakytä vaille lähin kentäälle ja ottettiin pari laukanvaihtoo siinä ja hyvät loppuverkat. Huomenna sitten kunnolla koulua Liisan kanssa. Niin ja me olaan menossa Sallin kans lauantaina ja sunnuntaian koulun P-SMiin poni mestaruuksiin  toivottavasti Salli ois sillon vireessä♥
-Venla-

siinä me seistään hienosti :)

kivat lisäykset kaveri♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos