keskiviikko 7. toukokuuta 2014

138. avoimienovien päivä

Viimein pääsen kirjoittelemaan vappu-tapahtumasta! Tarjolla oli siis talutusta, kärryttelyä, hevosen hoitoa ja erilaisia meijän järjestämiä esityksiä. Ensimmäisenä oli meijän katrilli. Se meni aika kivasti, lukuun ottamatta sitä kun vimpula lähti vähän jonosta pois, koska sai viimeisissä reeneissä Ronksulta osumaa.
 
 Outi ja Roco, minä ja Pisko, Joppe ja Mese, Miia ja Salli, Anne ja Taika, Annika ja Vilma
 
 

 
Sitten oli vuorossa koulu ja esteratsastus näytökset. Anne meni Vimpullalla ja Liisa hyppäs Sallilla. Melkein heti tämän jälkeen lähettiin Jonpen kans valmistautuun vikellykseen. Miia piirsi mulle kauniit viikset ja Jompelle tollaset ns. inkkarimaalaukset.
 
 


Vikellys meni paljon paremmin kuin reeneissä, ei tiputtu ja Rocokin pukitti vaan kerran :D Tosin Annella ois saanu olla juoksutuspiiska kun meinas pollesta loppua puhti.



 
Sitten hieman muita kuulumisia. Tämän viikon alusta Toto vaihtui meille puolikkaaksi eli 6h/viikko, joten nytten kerkeen ratsimaan muillakin heppoilla. Viimeviikolla käytiin maastoileen lammelle asti. Tosin veteen päästiin vaan 10cm syvyyteen kunnes Toto alkoi hulluna hakkaamaan kaviolla vettä ja kasteli siinä niin itsensä ja minut.
 
 
 
Sunnuntaina Satu hyppyytti mua ja Totoa. Päätettiin yhteis tuumin et pysytään kumisessa baby pelhamissa, mutta alan ratsastaan sitä ihan eri "tyylillä". Tässä meillä on hieman reenattavaa vielä, mutta nyt saadaan paljon parempia hyppyjä kuhan vauhti saatais vielä hieman sääjettyä.
 
 
 
 
Eilen meillä oli koulureeniä ja mentiin muutamia puomitehtäviä. Toto oli ihan super. Sain sen kokoamaan laukkaa puomeillakin ja tehtiin muutamia vaihtoja ensin ravinkautta ja sitten lennosta. Mentiin myös pituushalkasialla ravissa ja laukassa, juuri ennen uralle siirtymistä tein pysähyksen ja jatkoin käynnissä kulman. Alkuun oli hieman haparointia, pikkuhiljaa siirtymiset alkoivat onnistumaan.
 

 
Sunnuntaina käytiin myös äimäraution ratalla Ponsun ja Mesellä. Mie olin ponin kyytissä ja Johanna ajoi Ponskua. Mentiin aluksi vierekkäin ja sitten me kärryjen perässä kun Mese vähän innostui. Käytiin kolme kiekkaa ravilla ja sitten käveltiin hetki ja kaks kiekkaa ravia, jonka jälkeen loppu käynnit ja poies. Ponsu oli hieno vaikka olikin ekaa kertaa raalla, muutaman kerran se pysähty seisoskelemaan katsomon viiereen jossa Satu oli. No purettiin hepat ja alettiin lastaan niitä... Ponsku päätti että minähän en tohon  koppiin nouse(tultiin pikkukopilla kun se oli ainu jossa oli kärrytelineet ja ponsu on aina matkustanu isossa kopissa) Siinä me sitten tunti sitä lastattiin. Kaikkea kokkeiltiin eikä se koppiin menny. Arto sitten kiltisti suostu tuomaan ison kopin meille ja saatiin vihdoin lähdettyä kotia sieltä. 
 


 
 
 

2 kommenttia:

  1. Haluisitko pitää Mesen kokonaan itelläs? :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en, kun ei tällä hetkellä olisi aikaa liikuttaa sitä tarpeeksi

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos