perjantai 2. toukokuuta 2014

137. vikellystä ja kaulanaruiluu

Tänään meillä oli tallilla avoimienovien päivä. Niistä kerron huomenna lisää kun saan kuva ja videomateriaalit Liisalta. Mutta nyt aattelin hieman kirjoitella meijän eilisistä vikellys reeneistä ja tämän päivän Totoilusta.
 
kaikki postauksen kuvat cee Miia
 Alettiin tuntien jälkeen Ronksun kans hieman testaamaan kuinka ruosteessa ne vikellys "taidot" oli. Eihän me oikeesti mittään vikeltäjii olla olutu mutta on siitä muutamat kokemukset...


en kommentoi mitään :D
 
Onneks meillä meni huomattavasti paremmin kuin vuosi sitten! Ei tiputtu kun monlemmat kerran eikä nekään ollu mittään kunnollisia vaan liusuttiin alas sieltä. Tehtiin meilkein kaikkea mitä mieleen juolahti ja todettiin et ollaan melko yllytyshulluja :D

 

 
Kaikilla ainakin oli ihan hirveen hauskaa! Tää oli taas niitä hetkiä joita muistellaan hyvällä vuosien jälkeen.
pienen pakkolaskun jälkeen





Tänään illalla menin Totolla. Tehtiin pitkät alkuverkat käynnissä. Makkoilin Toton selässä ja tallusteltiin ympäri kenttää. Lähin sitten raville ja menin puolipitkillä ohjilla ja annoin sen venyttää kaulaansa. Pätin kokkeilla kaulanarulla menoa. Alkuun pidin ohjat kaulalla solmussa hätä jarruna. Onneks Miia muistutti mua taas siitä että enhän mie oo koskaan vauhtia pelänny ja totesin vaan että en ookkaan! Ja jätin sitten ohjat Miialle. Pystyin tekeen käynnissä ja ravissa ihan voltteja ja siirtymiä.

hih huomatkaa mun hienot viikset :D




Otettiin sitten hieman laukkaa ja se meni oikeestaan paljon paremmin kuin osasin oottaakkaan. Toto kuunteli tosi hyvin sain mentyä sieltä mistä suurin piirtein halusinkin. Muutamaan otteeseen Toto hieman innostui ja laski päätään alas ja alkoi loikkimaan silleen tosi pikkusesti. Ei siinä voinut ku nauraa, toisella oli niin hauskaa.






Tehtiin myös hiukan maastakäsin hommia ja ne ei oikein tahtonut Totoa kiinnostaa. Joten käskin Totoa sitten juoksemaan. Siinäkin se vähän innostu ja otti muutamat spurtit sekä pukkeja heitteli.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos