keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

136. kisat ja kuulumisia kuvien kera

Pitkästä aikaa kerkeen kirjottelemaan kuulumis postausta menneestä viikosta.
 

Ollaan menty koulureeneissä nyt molempina tiistaina. Ne on menny molemmat hyvin ja ollaan tehty vastalaukka kaarteita sekä avoja ja sulkuja. Hyppy reenit pidettiin ennen kisoja ja mentiin alkuun pieniä tekniikka tehtäviä ja loppuun 90cm uusinta radan tapasta.


 


 
Perjantai ja lauantai mentiin pellolla. Ekana päivänä Toto oli tosi hyvä ja en ajatellutkaan että Toto ois seuraavana päivänä yhtä kiva. Joten lauantai mentiin enimmäkseen rennosti humputtelua ja vähän irrottelua.


 

 



 




 




Ollaan myös reenailtu nyt kolmena päivänä huomiseen katrilliin. Tässä pientä ensi makua tulevasta.
 


 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina oli sitten meijän toiset estekisat. Luokkina toimivat 80cm ja 90cm. En jaksa kummemmin selitellä mitä tehtiin, kun koko päivä oli taas juoksemista paikasta a paikkaan b kuten aina kun kisat on kotona... 




Päivä oli aurinkoinen ja oli mukavan lämmin ilma. 80cm rata meni hyvin, muutamia huolimattomia hyppyjä tuli mutta Toto onneks pelasti ja nosti koivet ajoissa. Saatiin 0-0 rata ajalla 27.69 ja se oli vain 0.07 sekunnin päässä kolmannesta sijasta. Eli tultiin neljänsiksi ja ensimmäisiksi ei sijoittuneiksi.

 
 



 

90cm ei sitten mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Verkka meni hyvin. Toto hyppäs isoja ja ilmavia hyppyjä. Rata alkoi hyvin tai ainakin ne kolme ensimmäistä estettä... neljäs oli sarja ja tultiin siihen vähän turhan etupainoisena ja en saanut vasempia apuja läpi jolloin se loikkas vasemmalta ohi ja Satu sattui sopivasti seisomaan siinä, molempien mielessä kävi pikasesti se ettäi Toto kunnioita ihmisia kauhen paljon. Muttan onneks fiksuna tyttönä väisti Satua! 





No uusi lähestyminen, mutta huono sellainen en edelleenkään saanut vasemmalta läpi jolloin tuli uus kielto harmittavasti. Saatiin siis hylky mutta kun oli seurakisat ja tuomari antoi luvan jatkoimmen radan loppuun. Kolmannella kerralla mentiin yli ja loppu rata menikin sitten tosi kivasti.
 


 




kiitos kaikille kuvaajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos