lauantai 12. huhtikuuta 2014

130. pika kuulumiset

Viikko taasen vierähtäny! Ei olla kauheesti mittään kummallista tehty. Tiistaina mentiin hieman tanssimaan pellolle kankien kera. Toto oli silloin ihan Super kiva. Torstaina meillä oli Liisan hyppy tunti. Se meni silleen, no ei aivan putkeen. Kokeiltiin mennä ilman martingaalia mut totesin jo melkein alkuunsa et ei, kyllä me pietään se martingaali ja jossain vaiheessa voijaan alkaa vaihtaan kuolainta kevyempään. Mutta babypelham ja martingaali on se tämän hetkinen hyppy varuste.
 
kuvat lauantailta
Perjantaina liinatin toton sivuohjien kera. Melko helppohan se on ku sanoo vaan ravi, hitaammin, reippaammin, laukka jne. ja se pikkunen vaan tottelee. Kävin hetken selässäkin ja laukkailtiin isoa pyöreetä laukkaa pääty-ympyröillä. Menin myös Piskolla ja Venpulalla pellolla hieman laukkaileen ylimääräsii virtoja poies.


Lauantaina meillä oli jumppasarja reeniä + pikkuportti ja okseri kaarevalinjaa. Matalilla pikku jumppiksilla ei toto meinannu malttaa mutta kun ne nousi hieman nii  sain sen paremmin ratsastettua ja tuli oikein mallikkaita menoja. Kaarevat onnistui ihan kivasti. Tunti oli vaan liian lyhyt 6henkilön hyppyreeniin. Mur! Loppuun saatiin tulla vielä yhet isommat esteen (85cm) muuten korkeus pysyi siinä 60cm. Se oli ihan hyvä korkeus jumppailuun. Loppu verkattiin pellolla. Toto oli ihan hirveen rauhallinen nii päätin ottaa vähän laukkaa kevyessä istunnassa ja tein siinä siirtymisiä raviin ja takas laukkaan. Tollo oli taas ihan huppu♥ kuten aina (;


Huomenna koitan saaha vähän enemmän kuva matskuu nii jaksaisin itekkin kirjotella tänne paremmin. Mutta näillä mennään huomiseen!

-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos