perjantai 18. huhtikuuta 2014

132. minä olen kouluratasastaja!

Moikka taas pitkästä aikaa!
 
vuosi sitten istuin vielä pystyssä, ranteet vammailee
Ollaan vaihettu lajia Toton kaa kouluratsastukseen! No ei nyt sentään mutta melekein. Ollaan menty su, ti, to ja nyt pe koulua. Okein käytiin tiistaina ravailee peltotiellä ja mentiin hieman rennommin kuin normisti johtuen pellon pehmeydestä ja koulusta joka kaikin mahdollisin tavoin haittaa koulua. Toto on ollu ihan super joka päivä!♥
 
 oisin tahtonu aurinkoisia kevät kuvia, mutta tänään päättikin sataa vettä joten saatte tyytyä näihin
 
 En nyt ala kertoon joka päivästä erikseen mutta käydään pika kelausta. Su mentiin keskiraveja ja paljon laukkaa. Kyllä siitä raveja alkaa pikku hiljaa irtoileen ku oikein ossaapi pyytää. Laukka on alkanut nyt oikeesti pyörimään takajaloista asti, sen oikein tuntee kun se sisätakanen ottaa mahanalta vauhtia laukkaan.
 
 
Eilen meillä oli avoja salmiakki kuviolla. Pienen työn jälkeen saatiin tehtyä sitä jopa laukassa ja oli oikea voittaja fiilinki tunnin jälkeen. Saatiin positiivisena kuulla et mun käjen vemppaaminen on loppunu, JES!  ja istun jo paremmin pystymmässä kun joku muistaa aina aika ajoin siitä muistutaa mua. Mutta selkeesti oon saanu itteeni niskasta kiinni. Päätin myös vaihtaa la tunnin tiistain aikuisten koulutunille.
 
pylly penkkiin ja käet ylös!
Tänään mentiin sitten öö joo tota... no kaikenlaista koulua hommelia. Enimmäkseen ympyröitä ja siirtymiä. Eli ihan perus ratsastusta. Alkuun Tollo oli ihan kummallinen, ei liikkunut jalasta eteen ja oli aika tahmainen? Oliks se niin väsynyt eilisestä reenistä vai koittiko se luistaa vaan töistä? En tiiä, enkä jäänyt asiaa kummemmin miettiin vaan laitoin tamman töihin. Omatkin jalat huus armoa. Hoin vaan itselleni "olen kouluratsastaja!" Loppu tunnista Toto muuttui ihan sika kivaksi ja sain sen ratsastettua jalasta ohjalle ja hyvin pienillä sekä pehmeillä avuilla.
 
 
 
Jonppe sitten vaihteeksi pakotti mut sen ponin kyytiin. No olihan se Karkki ihan kiva. Se on vaan nii vaikee ratsastaa ja kun Jonppe istuu kyytiin nii se on niin helpon näköstä.
 



 
Huomenna onkin sitten vuorossa maasto Miian kans ja sunnuntain on hyppyreeniä ensviikon kisoja varten.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos