sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

134. maastoilua ja esteitä

Eilen lähettiin sitten maastoileen Miian ja Toton kans. Miia tuli tandemilla ja jäi aina välillä kuvaamaan joten saatte nyt kuvamateriaalia sieltäkin. Kaikki kuvat © Miia ja Jonppe
 


toinen ihan unessa
           
 On tullu ihan kesä! Arska paistaa ja on lämmin. Hepatki nautti auringosta. Laitettiinkin Toto ulkona kuntoon tai mie laitoin ja Miia oli kameran takana napsimassa kuvia.
 

 
Tollo kuntoon ja moleman kiipes kyytiin.


Mentiin alkuun ihan käyntii ja pienii pätkii ravii, kunnes jätettiin Miia rinteelle ja käytiin vähän ravaileen ja sit laukkaan rinnettä ylös! Toto vähän innostu ja päätti alkaa pomppiin mäen päällä. Käytiin myös linjoilla laukkaileen. Taksin tultiinkin jo vähän enemmän ravia.












Tänään meillä oli sitten estereeniä luvassa. Tulevan viikonlopun kisoja varten piti hieman ottaa isompaa hyppyä. Mennään kisoissa se 80cm ja 90cm toivoen että Toto hyppäis yhtähyvin kuin tänään mutta ois hiukkasen paremmin hallinnassa...
 
kaikku kuvat ei ole oikein tarkentaneet mutta laitan silti muutaman  tälläsen
 Alkuverkassa Toto oli oikein kiva ja kuunteli hyvin. Ensimmäiset hypyt alettiin ottaan kaheksikon tapaisesti kahdelle pystylle. Tämä meni hyvin, tuli vain yksi epämääräinen hyppy. Johtuen siitä etten ratsastanut tarpeeksi huolella. Vaihettiin sitten ristikko pysty sarjalle. Se onnistui aika kivasti, muutaman kerran Toto koitti alkaa kihytteleen, sain sen kuitenkin kiinni jotta mahduttiin väliin. Liisa sitten laitto ristikon etteen puomin. Totesin vaan "ei kiva, me tullaan se okserina..." ja niinhän me tultiinkin! Väliä hieman pidennettiin ja ratsastin oikein hitaaksi Toton jolloin päästiin se oikein.
 


taidan etsiä kolikoita maasta
 Tähän väliin tultiin rata, siinä oli muutama 85cm este muuten ne oli noin 60-70cm luokkaa. Radalla Toto yli innostui ja lähti välillä pinkomaan minkä koivista lähti. Jouduin ottamaan melko isoja pidätteitä jotta esteet pysyvät ylhäällä. Muutaman kerran otettiin raviinkin, jolloin sain rauhassa korjata laukan ja nollata tilanteen.
Tultiin vielä sarja toisesta suunnasta, nyt se oli noussu jo 100cm asti ja ei Tollolla ollu mittään ongelmaa sen ylittämisessä. Sitte hypättii vielä ruotti este, sekä punasta okserii. Punasella sain ratsastettuu Toton tosi hyvin ja Liisakin sano että hypyt oli hyviä vaikka pikkunen oli vähän innoissaan.
 
hieman kaulaa hipoen..



 


Näillä fiiliksillä sitten mennään kisoihin! Torstaina meillä on vielä pienillä esteillä tekniikka reeniä ja sitten ois näytön paikka.
 

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuvia. Toto on kyllä niin ihana ♡ unelmienaikaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi :)! Oot tosi taitava ratsastamaan! Mihin ootte menossa kisoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! ja meillä turkalla on kisat nii niihin :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos