lauantai 26. toukokuuta 2012

esteitä,esteitä,esteitä ja ilmansatulaa humputtelua♥++ KISAT

Sori ku en oo kirjottanu ku viimeks viikko sitten.... oon ollu suunnillee koko viikon tallilla tai jossai fakin ripari jutussa:sss
No nii jos lopettaisin nyt tän valittamisen ja alkaisin kirjottaa jottai jännää tänne :)
18.5 meni aaltokankaalla Tihtalla esteitä se oli jotai nii kauheeta et en haluu kertoo siitä mittää poni paino koko tunnin käellä...
19.5 ois ollu tarkotus hypätä mut muut tuntilaiset ei päässy joten menin ilman satulaa Sallilla, poni oli tooosi virtanen.
20.5 oli sitten niitä esteitä aluks mentii jottai pikku estetä ja sitten joku 80-90 rata poni meni hyvin♥
21.5 ööööö... menin Rocolla hypättiin silläkin Liisan kans polle oli ihan kiva mut tykkään enemmän pienistä ja sähäkistä kuin "isoista" suokeista..:) Ja käytiin Karkilla pellolla Miian kans sekä Miia hyppäs sillä vähän.
22.5 meni taas Sallilla mut mentii pellolla ja poni veätti mua sata-nolla siellä sanoin vaa Miialle et mennään sitten rauhassa mut poni alko poukkoileen ja lähti ihan täysillä laukkaan.... :) Ja käytiin taas pellolla ja mää hyppäsin sillä vähän ilman satulaa:)
23.5 Olin istumassa kirkossa ripari hommissa:S
24.5 Kävin Mesellä vähän kentällä.
Poni vähän pukitti ku vaihoin laikkaa (videolaatu)

ja sitten se alko riehumaan (videolaatu)
(videolaatu)
 25.5 Menin Oskulla Miian pitämällä leikkitunnilla oli tosi kivaa♥♥♥
26.5 KISAT turkan ratsurinteillä oli harkka kisat menin Saulilla 70cm 4vp ja Sallilla 80cm 0vp 1sija. Käytiin sitten kisojen jälkeen ottaa loppu ravit pellolla Satu-Hissu, minä-Salli, Outi-Roco, Titta-Heppu ja Milja-Sauli, Satu päätti et otetaan kunno revittely pätkä ja lähti ihan täysillä laukkaa siitä eestä nii koko muukin porukka lähti täysilä perää :)))Kävin sit ihan lopuks Mesellä pellolla ja syöttämässä sitä :D Huomenna varmaan taas Meseileen ja Kateileen♥ jajaja Mese tuli viimein kiimaan ja se astutetaan ehkä jo ens viikolla♥ tulee sit sellanen yli söpö Mese juniori.



♥:llä Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos