keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Sallin kans tuli kuolleet raajat :D(koulureeni)

Sori ku kirjotan vasta tänää ku eilen en oikei ehtiny ku tultii joskus puoli ysi ja piti pestä vaattet ja kengät torstaiksi, syyä, käyä suihkussa jne. Mut enpä enää jaarittele...
Lähettiin Miian kans joskus viien aikaa tallille. Siellä käytii eka kuvaa heppoja, noi kuvat tuli vähän huonosti mue evoi mittää :)


Sitten laitettiin Katille suittet ja lähettiin pihalle, punttasin Miian selkää ja lähettiin pellolle.
Ponskulla ja Katilla oli TOSI paljon virtaa ku ne oli ollu koko päivän sisällä(ei oo vielä rakennettu lauta-aitaa) Kati veätti Miia pitkin peltoo ja Ponsku laukkas perääsä sekä minä nauroin ja kuvasin:D Ku tultii pellolta nii Kati meni saman tien piehtaroimaa hiekalle ja Ponsku katto sillee "et äit mitä nää teet?!" Käytiin vielä ennen tuntii ulkoiluttamassa Ukkoa sekin meni heti pihalle päästyään makkoilee kentälle.



Sallilla koulua (kooste) <-- tuol sitten se video:)
Joskus varti yli viis lähin hakee Sallin tarhasta harkjasin sen ja hain sen varusteet karsinan etee. Kävin laittaa itelle saappaat ja kypärän. Laitoin satulan ja sitten alkoi ihmettelee miks Sallilla oli olumppiat jossa oli kumikuolain ja niissä oli yhet jutut Mesen pelhameista, joten yritin soittaa Satulle ja Liisalle mitä me tehään mut ne ei vastannu jeten tein omatoimisen päätöksen ja hain nivelet ja laitoin ne niihin suittii ja annoin Miialle ne Mesen pelhameista puuttuvat osat(Mese tuli kävelee joittenki pikkusten kans siihen tunnille ja sillä pitää olla pikku lapsilla aina pelhamit). Lopulta päästiin pihalle ja selkään, aluks mentii sellasta et piti jännittää käet ja vatsa, ponin piti pysähtyy siitä ja niin siinä kävikin Salli oppi tosi äkkiä et ainakun Satu sano "jännittäkää...." nii poni pysähty automaattisesti. Sitten mentii väistöjä molemmista suunnista käynnissä ja ravissa. Alettiin laukassa tekee sillee et laukka nousi vähän yli puolen välin pitkältä sivulta, tehtiin laukkassä pääty-ympyrä ja laukattiin pitkän sivun alkuu, ravi ja sama uuestaa. Lopuks laukattii koko kenttää ja tehtiin niitä pääty-ympyröitä. Kaikki mentii ilman jalkkareita. Laitoin ponin pois ja lähettiin kotiin.

-Venla-

2 kommenttia:

  1. käykkö siis turkalla ? :) ja onko sulla oma poni/heppa siellä ? :) meinaan et jos käyt nii toi ukko on mun kavereitten heppa :D
    ps. subbasin sut youtubessa ja aloin lukijaksi ;)

    www.jattasreallife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käyn turkalla ja ei oo omaa heppaa tai siis tavallaan on mut silleen ei :)) sori jos et saanu selvääxd ja käväsen kattoon sunkin blogin :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos