tiistai 19. helmikuuta 2013

4. viikon ratsastukset

Maanantaina 11.2
Menin Tähellä puolituntia jottai kouluvääntöö. Illemmalla menin sitten Piskolla jottai koulukiemuroita, ja väistöjä _sarjassa_ wau poni oli upia harmi kun kukaan ei ollut kuvaa massa.
Vilmu


Tiistaina 12.2
Ennen tunteja menin Vilmalla puolisen tuntia ilmansatulaa. Sit vimpan tunnin aikana kävin Piskon kanssa päästättelemässä tarhassa(huom meijän tarhat on isompia ku kenttä niin tilaa on päästätellä) Totisesti ponilla oli virtaa ja juoksupäätä muillekkin asti.


Tähteröinen
 
Keskiviikko 13.2
Menin taasen Piskolla ku oli aikaa, väännettiin kouluu mentiin tälläkertaa väistöja ja avoja sekä sulkuja ne meni hyvin:) Menin vielä Salperolla peltorallia kun Arto on lanannu pellolle hiihtoratsipaanan ja paineltiin siellä Sallin kans menemään.
Salpero(huom Liisa on antamassa löysät ohjat siksi kädet nuin)
 Torstai 14.2
Ekaks menin Vilmulla se meni aika hyvin vaikka sillä on ollu tällä viikolla muutamii vapaapäivii. Omalla tullilla oli tarkotus olla esteitä mut oli joku sijainen, nii se sano et kenttä on aivan liian liukas hyppäämisee.... kenttä oli just parhaimmillaan! En viitsi puhua enenpää tästä opettajasta täälä netissä mutta tunti oli huonointunti sen jälkeen kun lähin aaltsikalta...
 
Perjantai 15.2
Ekaks juoksutin Tähtee ja kävin vähän selässäkin, se oli ihan ok hieman ylivirtainen mut ei se mitään. Sit menin ihan illasta piskolla ensin päittillä mut sitten lopuks laittoin sittet et ratsastaisin sen oikeesti läpi mut kaverilla oli sen verran virtaa ku edellisenä päiväne ei ollut liikkunut kunnolla. Sit vaan laukkailtiin pitkin kenttää ylimääräisiä virtoja pois. Lopuksi meni ihan siedettävästi.
ilme♥
 
Lauantai 16.2

Tein varmaan ratsastus enkkarin tänään ku menin 6 eri hepolla ja kaikilla yhteensä noin 6 ja puoli tuntii :D Ekaks mentiin Karkilla pellolle pulkkaratsiin. Mie istuin selässä ja Selina sekä Jonppe oli pulkassa.
välillä onnistu
välillä taas ei :D
Sen jälkeen vedin Katilla maaston. Sitten mentiin Meesulla pulkkaratsiin, se oli hieman hullua ku poni vähän pelkäs sitä suhinaa ja se innostu pellolla joten mentiin aina välillä lujaa ilman jarruja C= Loppuverkat menin kentällä ilman suittia.
jiihaa


Illemmalla pidin selinalle ja Vilmalle tuntia ja kävin ite aina välillä pollen selässä ku ei halunnu toimia kunnolla. Seuraavaksi ratsin Tähen, se toimi aikahyvin mentiin jottai koulua ja laukkailtiin molempiin suuntii vaikka lakka onkin aika iso heikkous tässä hepossa, se on sellasta lyhyttä, nopeaa ja hyvin vinoa menoa xD Illasta mentiin vielä Selinan kanssa Piskolla ja Papalla ite menin kunnon kouluväännön ja katos poika toimi ku unelma väistöt, avot ja sulut meni jo osittain ravissa, keski ja lisätyt ravit oli MAHTAVIA. Vasen laukka nousi ku käskettiin ja kanto itsensä kaikissa askellajeissa läheskokotunnin! WOW ja ne laukan vaihot noin 7m kaheksikolla oli ihan liian helppoja ja kyllä ne meni sarjassakin!
 
 
Sunnuntai 17.2
Aamusta vedin Sallilla maaston jonka jälkeen kävin pellolla kävelemässä kahella jalalla xD
salpero on balleriina :3



 Maaston jälkeen ratsastin Piskolla mentiin taas koulua ja meni ehkä hieman paremminkuin eilen:3 ja kokkeiltiin Piskollakin pulkkaratsastusta ja se sujuikin ihan hyvi :) vaikka vaaleanpunainen pulkka oli aluksi tosi kauhee :D
joo toi mun ilme on ihana
hihii laukkaa

 
Illalla menin vielä Mesellä koulua. Oli ihana viikonloppu ponien ja ihmisten kans♥
Huomenna ois sitten pitkästä aikaa _hyppy_ tunti Piskon kans siitä tulee varmaan lisä infoo huomenillalla :)
 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos