perjantai 5. heinäkuuta 2013

29. työelämä on rankkaa mut onneks ponit pelastaa

Pitkästä aikaa pääsin taas kirjottelemaan, kuten viimeksi kerroin olen ollu töissä Turkalla tän viikon ja oon vielä seuraavankiviikon. Tällä viikolla on ollu iloa ja saurua.
 
Ihan aluksi Nepa jäi auton alle keskiviikko iltana. Se oli säikähtäny ukkosta ja juossu täysillä autotielle ja auto oli törmänny siihen. Nepa oli kaatunu ja pyöriny siinä asvaltilla. Se nainen oli menny heti Satulle kysyyn et onko niillä harmaahirvikoira kun se oli ajanu sellasen päälle. Satu ja Arto oli lähteny hakeen Nepan pois sieltä tieltä, se oli vaan mannnu siellä tiellä ja siltä oli tullu suusta verta sekä toinen silmä oli kiinni. Ne oli kantanu nepan sisälle ja kattonu et onko sillä paikat murtunu ja ei ollu(onneksi) Käytiin illalla kattoon Nepaa ja se vaan makas terassilla ja huohotti raskaasti. Mietittiin et selviikö se aamuun asti... Aamulla käytiin heti kattoon Nepsua ja hengissähän se oli. Kävely ei oikein onnistunu mut kyllä se könkkäs saunan alle makaamaan omaan koloonsa. Satu oli varannu sille ajan eläinlääkäriin 13.20 saatiin sit houkutella koira pois saunan alta lauantaimakkran avulla. Jonppe ja Liisa lähti Arton mukaan käyttää Nepaa lekurissa. Soittelin Jonpelle et mikä sillä koiralla on niin sain vastaukseksi et se on "ok ja silmä on ok" eli hyvin epämääräsesti. Jonppe soitti sit myöhemmin ja sano et silmässä oli pelkkä tulehus ja ei ollu yhtään murtumaa tai muutakaan vammaa. Tänään se käveli jo kunnolla tallissa ja juostessa oli vähän et miten ne jalat toimii. On se kyllä melkonen taistelija!
 
Tiistaina kävin Meesulla Ankin kouluvalkassa ja en jaksa kertoo tarkemmin siitä. Mentiin sulkuja ja vastalaukkaa. Poni oli alussa aika kauhea mut loppua kohti parani. Lopussa mentiin molemmat oikein päin (; Koti läksyksi sain kädet ja ylävartalo. Ankki anto meille myös muutamia hyviä varryttely tapoja kisoihin.
tiiän et on tarkennus taustassa mut ei ollu muita kuvia ku miia otti videoita niin paljo
vastalaukka ympyrällä
 Pena kengitettiin eilen(torstaina) ja ponin ontuminen loppu, JEE Menin sit ponilla eilen paaljon pukkilaukkaa ja kulimisii mutmut ponin laukka muuttui tahdikkaaksi ja korkeammaksi.


välillä sit seistä nökötettiin eikä liikuttu

ilme kertoo kaiken....
miia ja pena
kunnon tilanne kuva, stekatkaa crocsi

 Huomenna tai siis tänään ois tarkotus mennä takas tallille Jonpen kans. Hyppään Salperolla tännään vaikka oisinki halunnu Salella mut molemmat kelpaa. Tiistaina on Ankin estevalkka Piskolla, toivotaan et ponilla ois hyvä päivä. Ens viikolla saan ratsii Täplälläkin♥


minu entinen kisaponi aaltsikalta

 
-venppa
p.s sori hieman sekavaa tekstiä

5 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos