tiistai 30. heinäkuuta 2013

34. laatuaikaa siskon ja bffän kans♥

Olin siis tallilla la-ma. Lauantaian menin Selinan kans tallille joskus aamupäivällä. Liisa oottelikin jo siellä. Oli lämmin ainakin 25astetta ja ei pilven pilveä taivaalla. Maattiin vaan trampalla aurinkoo ottaen ja sit saatiin mahtava älynväläys! Etitään jostain uimapatja ja mennään uimaan, ei meijän kauheen kauas tarvinu mennä ku patja löyty. Eikun puhaltamaan se ja rannalle. Selina ei halunnu uija joten mentiin Liisan kans patjan päälle ja veteen. Oli ihanan lämmintävettä! Oltiin uimassa ainakin tunti ja sen jälkeen mentiin takas talliin. Kello olikin jo puoli neljä ja neljältä alko tunti. Kyssyin Liisalta et saanoko tulla Mesellä siihen hyppäämään ilman satulaa, Liisa vastas myöntävästi. Käväsin vaihtaan itelle vähän vaatetta ja laitoin ponin kuntoon.
Kentällä oli okseri jonka alla vesimatto ja portti pysty. Verkkailtiin omatoimisesti ja alettiin tulee aluks ravissa vesimattoo oikeesta Mese meni hyvin sen, sitten tultiin sama laukassa, Liisa vähän korotti sitä.




 
istunta 10+

Sitten tultiin porttia vasemmalta.(siitä ei oo kuvia) Liisa vähän nosti molempia ja tultiin muutamia erilaisia ratoja. Lopuksi tultiin muutaman kerran portti maapuomin kans. Saatiin myös kakkua ku Paulua tippu kahesti Sallilta. Myöhemmin menin Piskolla vähän koulua samalla ku Liisa hyppäs ite Salperolla.
 
Sunnuntaian Miia tuli meijän kans tallille. Maattiin taas trampalla ottamassa aurinkoo. Käytiin ainakin kahesti uimassa ja Satu oli ostanu kaks uimapatjaa lisää nii kaikilla oli omat. Ihan illalla hyppäsin Piskolla. Mentiin samoja esteitä ku Mesen kans mut liisa haki sit puutarha tuolit silleen kolme riviin ja puomi siihen päälle ja sellasen ruskeen pitkän puutarhatuolin. Tultiin taas aluksi vesimattoa ja sit sellasta pikku mutka rataa vesimaton ja portin kans.

Liisa nosti vesimaton esteeksi ja korotti porttia noin 65cm. Piskolla oli ihan vähän vauhtia ja se kiikutti mua kohti esteitä mut sain sen sit lopulta järjestykseen ja tultiin mun päättämää tahtia. Alettiin tulee sitä kolmen tuolin estettä, otettiin eka kerrasta kielto ja tokalla yli hieno poika! Puutuolissa oli vähän enemmän ongelmia. Tultiin sekin sit lopulta yli. Luppuun sit muuta rata ja Liisa nosti esteitä ehkä siihen 80cm asti ja Piskolle ei enään tullu sellasta hui en uskalla/jaksa fiilistä vaan se paineli korvat pystyssä kaikki esteet yli jopa sen okserin jonka alle laitettiin sellanen lelu traktori.


ei tullu onnistunutta kuvaa tästä esteestä

jalka seilaa, ehkä vähän pitkä jalkkari

Ilmottauduin sit Piskolla Turkan kisoihin 70cm toivottavasti oini on yhtä super ku oli sunnuntaina.
 
Maanantaina ei oikeestaan tehty mittään järkevää nukuttiin trampalla ja syötiin pitsaa. Illemmalla käytiin auttaan tuntilaisii ja todettiin et Pena on taas lomalla ku siltä tippuu kohta kengät ja molemmat kengittäjät on nyt lomalla.. jotenkin meijän tuuria. No meen tänään sit kävelylle sen kans. Illalla  tulee sit erikoispostaus!
 
-venppa

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Pentti ois tullu meille sillo talvella mutta sitte se sen omistaja sano ettei se tuukkaa.. Se oli kyllä kiva poni :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia ja kiva postaus :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos