perjantai 26. heinäkuuta 2013

33. kesä tuli takas!

Kuten otsikosta huomaatte kesä on tullut takasin! Ihan lämpö! Taisin unohtaa laittaa niitä kuvia lisää siihen viimepostaukseen... Olin nyt keskiviikosta perjantaihin tallilla yötä Miian ja Liisan kans tai oikeestaan vois sanoo et minä ja Miia oltiin Liisalla yötä ku se hän sen tallinkin omistaa. Keskiviikkona ei tehty mitään mainitsemisen arvoista. Torstai aamuna Satu tuli kysyyn multa et onko äiti kotona ja onko sillä auto käytettävissä, vastasin et on nii Satu kysy et lähettäiskö uimaan oltiin aluks silleen et uimaannn... ja sit meille valkes et poneilla merelle uimaan JEE!! tätä onki ootettu. No eiku ponit kyytiin ja menoks.
 Otettiin Mese mulle, Kati Miialle ja Vilma Satulle, oltais otettu Liisalle Salpero mut äitillä ei oo korttia ajamaan nii painavaa koppia. Äimiskällä otettiin ponit pois kyydistä ja laitettiin suittet päähän ja menoks kohti rantaa. Veden nähtyä poni alko hidasteleen eikä oikein halunnu mennä sinne. Lopulta saatiin kaikki ponit veteen ja eikun uimaan. Satu ja Liisa vaihto ratsatjan ja Liisa tuli meijän kans uimaan. Mese joutu jo uimaan ku Kati ja Vimpula kahlailivat. Oli tosi kivaa ja lopuksi tultiin rannella rällätteleen ja en tiiä kellä oli parhaimmat jarrut, ei ainakaan meillä!

 





katin sukellus koulu

ravia!








Illalla oli sit vielä hyppytunti Sallilla, tultiin jottai pikku ratoja ja esteetki oli sitä luokkaa... ärsyttää ku ei hypätä enään isoja ku nytkin mentiin vaan 80cm. Poni oli ihan kiva mut en jaksanu oikein keskittyy tuntiin ku mentiin nii helppoja ja tylsiä tehtäviä.
 



 
Tuntien jälkeen menin vielä Karkilla, se puri aika paljon vasemmalle kiinni. Mut hypättiin muutama estekkin ja Miia sai muutaman ihan hyvän kuvankin.
 

uuden portin testaus

Tänään sit otin aurinkoo  Liisan ja Miian kans jotta saisin rusketusta oikeestaan sain punotusta koska selkä palo.. :D, värkättiin myös uus vesimatto. Illalla käytiin Papan, Ponsun ja Satun kans maastossa, minä ajaen Hissuu ja Satulla Ponsu liinassa. Muuten meni hyvin paitsi sit tulomatkalla tiellä jotku idiootit autoilijat vaan kaasutteli ihna vierestä ohi:s teki mieli näyttä pari käsimerkkiä niille! Illalla sit vietiin Ponsu tarhaan ja se jotenki asti Satun jalan päälle ja ei älynny mennä pois siitä. Satun jalka turpos ja toivotaan et siihen ei tullu mittään vakavempaa.
 
-venppa


5 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos