maanantai 3. helmikuuta 2014

112. kankeilua, kisailua ja hyppimistä

Tänää aattelin tehä melko kuvapainotteisen postausken johon lisään myös muutamia videoita.
Torstaina meillä oli koulureeniä kangilla. Toto oli oikein kiva tunnilla.
Perjantaina käytiin vähän päästätteleen pellolla koulutuuppauksen jälkeen.
Lauantaina taas oli kisapäivä. Kisat ei menny ihan niin kuin ois pitäny :D Mua jännitti ja Toto jännitty, mentiin varmaan maailman nopeiten se k.n special. Ne luokat oli siis vaihettu päittäin et eka oli k.n:nä ja sitten se C-merkki. Saatiin k.n:nästä 52,6% ja c-merkistä 57,8%. Hauskaa meillä oli vaikka ei se koulutuoari oikein tykänny meijän vauhista! Tarvitaan vaan lisää kisarutiinia niin eiköhän se siitä sitten paranee!
 
             
Tein radoista vaan koosteet kun en koko rataa jaksanu enkä halunnut laittaa tänne.
 
            
 
           
 
Kisaaminen on aina hauskaa vaikkei sieltä muuta sais kun huonot prossat ja paperilapun kouraan. Oli ihan kivaa mennä kisoissa pitkästä aikaa. Ens kisoja ootellessa ja toivoessa et ne ois este.
 
Sunnuntaina oli sitten vuorossa Meesulla ratsastus. Tai se ei oikeestaan ollut yhtään suunniteltua, Liisa vaan kokkeili sille kankia ja sitten totes aan et en tykkäää tästä! Venppa tuu ratsiin nii mie tuun vaikka kuvaa. No mie sitten hain kypärän ja lähin ratsiin Mesellä. Se poni oli niin helppo ratsastaa kangilla et huhhuh.
 
 
käsi vammailee ja c miia
 
Arvatkaas kuka muukin pääsi testaamaan tätä ihanaa kouluponii?!
 
Miiapa hyvinkin
Meesun jälkeen pääsin kokkeileen tallin uutta tunti ratsua Tuulenpesän Taikaa, tutummin Taika. Se on suomenhevos tamma ja ikää on 10v: Taika oli oikein kiltti hoitaa ja ratsastaessa hieman kankee mut oikein kiva puttetyttö.




se tykkäs leikkii sen alahuulella kuten kuvasta näkyy
Taikan jälkeen lähin kuvaileen ku Miia ratsi Katilla pellolla ja ihan kivoja kuvia onnistuin nappaamaan. Vähän ennen kahta mun pitikin jo juosta talliin laittaan Sallia kuntoon. Oli vuorossa hyppytunti ponilla jolla en oo menny kentällä varmaan lokakuun jälkeen. Joten istunta oli vähän hakusessa kun ei  Totolla tai Piskolla oo lähellekkään samallainen hyppy kun pikkupippuriponilla. Tuti meni ihan hyvin vaikka Salli aina vähän kuumahti ja alkoi nouseen ylös. En jaksa tekemmin kertoo nytten. Kuvat ja video kooste kertokoon loput.
 
 
 

 
 
 
toi  mun käsi ei sitten oo mun polvessa kii vaikka näyttääkin siltä
 
 
arks toi mun jalka ja käsi






Näistä kolmets viimisestä tykkäsin eniten ja nehän olikin ne jotka pääsivät faceen ja siksi saivatkin muokkauksen.
 
              
 
Tarkotus oli vielä hypätä Totolla muutama pikku este mutta Liisa meni syömään eikä jaksanu raahautua takas vahtimaan muutamaksi hypyksi. Päätin sit juoksuttaa keviästi Totoa. Sain sen jopa kerran hyppäämään sellasen mini esteen. Toto ois varmaan juossut paremmin jos mulla itellä ois ollu riimu mutta mulla oli vaan raippa ja Toto suoraan sanottuna vihaa ihmistä jolla on raippa käessä kentällä. Eli se meni vähän siihen et koitin saaha sen juoksee isommalla ympyrällä mut tuli kokoajan ihan iholle ärtyneen näkösenä. Eikä se tullut mun luokse kun mulla oli se raippa käessä. Ompas se hassu heppa mut ens kerralla pitää sitten ottaa riimun naru jolla voi huitasta ilmaa tai silleen jännästä tehä kun se on kerällä se naru, no silleen kummiski.
 
Tää oli nyt hieman sekava mutta toivottavasti jakositte lukee!
-venppa

4 kommenttia:

  1. Totta kai jaksoi lukea!
    Oot oikiasti tosi hyvä ratsiin. Vaikka kisat nyt meni vähä huonommin, niin ainakin sitten huomaa helpommin tuon kehityksen tulevaisuudessa. :D
    Upeita kuvia, etenkin tuo ensimmäinen muokattu + pari muuta. Taika näyttää kauniilta hulmuharjalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! ja näin alkuun pääasiahan kisoissa on et saa kokemusta ja meillä on hauskaa yhessä! :))

      Poista
  2. Millon on tulossa videopostausta tallilta? Olis niin kiva kattoo semmonen jossa ootte tallilla ja teette hommia ja kuvaatte yhen päivän tallilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koitetaan tässä kuussa tehtyä :D meillä ei oo kauheesti ylimäärästä aikaa siellä tallilla kuvailla, mutta yritetään tehä sellasia joskus!

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos