maanantai 10. helmikuuta 2014

113. Apassionatta reissu

Oli kyllä aivan upee reissu ja show oli mieletön! Kiitos kaikille mukana olleille. Mulla oli tosi kivaa siellä ja uskoisin että muillakin oli!


Matkasta ei oo sen kummempaa kerrottavaa. Lauantaina käytiin horzella ja sinne uppos ihan kivasti rahaa. Sain ostettuu Totolle uuet punaset päitset ja pustan kisahuovan, sekä sellasen pikku likitin. Itelle ostin saapassukat.

 
Päästäispä pian kisoihin kokkeileen uutta huopaa ja muutenkin on ihan kauhee himo alkaa reenaileen kunnolla. Tahtoo hyppykisoihin!! No jos sitä tässä syksyn mittaa pääsin hyppäämäänkin enemmän ja kisoihin.
 

 Tähän loppuun aattelin hieman kirjotella perjantaista. Kävin siis ratsiin Toton ennen helsinkiin lähtöä. Mentiin alusi kentällä jottai koulun tapaista. Toto oli ihan ok ratsii  hieman reipas ja vasemmalle ei tahtonut tulla läpi. Siinä sitten hetken pyöriteltyäni voltteja ja loiviakiemuroita sain sen kuulolle. Ei sitten kauheenkauvaa kentällä jaksettu väännellä ku päätettiin ottaa pienet spurtit pellolla. Olihan koko alku viikko menty nätisti ja rauhassa niin oli lupa hiemnan irroitella. Reippailun jälkeen otettiin rauhallista laukkaa ympyrällä sitten lyhyellä baanalla. Voi että se kuunteli kivasti mua vaikka laukattiinkin kottiin päin. Ravailin sit kentällä loppuverkat ja vein talliin. Tallissa hoijin sen pois ja vein tarhaan aattelin ottaa muutaman tarhakuvan Totosta mut ei siitä tullu mittään ku se vaan seuras mua kokoajan.
 Ja jos jotain kiinnostaa alkuviikontapahtumat nii käykäähän kurkkaamassa kaksinainakauniinpi.blogspot.fi

tää on ainut kuva jonka kerkesin napata siitä ennen kuin se oli taas liian lähellä mua

Huomenna koitan laata tänne videoo Apassionata reissusta. Ja laittakaahan jottain postaus ehdotuksia tulemaan niin saan teille mieluisia postausksia tehtyä!
 
 

 
 
-venppa


7 kommenttia:

  1. kun mä olin lauantaina siellä niin siellä myytiin vaan fleesejä,hupppareita,vihkoja,kirjoja,nalleja ja karkkia... Ihme että teidän näytöksessä oli enemmän myyntiä? Mutta oli mahtava show kieltämättä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei siellä sillon kaan ku me oltiin nii enempää myyty, käytiin vantaallaa horzella shoppaileen :)

      Poista
  2. Videopoataus tai myday tallilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. videopostausta ollaan suunniteltu ens viikonlopulle! Toivottavasti saahaan silloin kuvattua se :)

      Poista
  3. Toto oli mun ratsastuksrn opettajan entinen hevonen! Ihana tamma oli. Asu sillon joensuussa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai Salen ja sen miun ratsiopettajan yhteinen mutta asu joensuussa. Tuli sit n. Vuosi sitten kokonaan salen omistukseen :)

      Poista
    2. kiva kuulla! ollaan me Veeran kans nähtykkin ennen jouluu ja päässyt siihen kin tutustuun :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos