maanantai 8. syyskuuta 2014

157. hevostelua

Postaus oli takoitus julkaista ennen ypäjälle lähtöä! Mutta parempi myöhään kun ei millonkaan.

Viikko kaksi viikkoa on taas kulunut ja paljon on ehtinyt tapahtua! Saatiin haettua Sale takas suomeen, siitä reissusta onkin tulossa oma postaus kuhan kerkeän sen tekemään. 

Toto kuvat ovat viime torstailta (c) Jonppe
Sale on ratsinut Totoa  eilen ja tänää ihan kunnolla ja kyllähän sen huomasi varsinkin tänään ei tarvinnut keskittyä siihen et saan sen ensiksi kunnolla avuille ja läpi molemmista suunnista. Vaan pääsin suoraan tekemään erilaisia tehtäviä.



Suoraan ratsastusta, pysähyksiä, peruutuksia, siirtymiä pysähyksestä raviin ja takasin pysähykseen, avoja, väistöjä, laukan nostoja, laukka voltteja ja siirtymiä hitaampiin askellajeihin. Toto oli ihan huippu. Se kuunteli niin hyvin jalkaa ja istuntaa. Tästä kiitos kuuluu Salelle!








Sunnuntaina oli hieman estereeniä ennen kunkkareita. Torstaina strattaapi taas auto kohti etelää. Tällä kertaa vinkka perässä! Sieltä saatte paljon kuvia ja videoo.


Esteet ylittyivät melko vaivattomasti. Muutama puotus tuli kun en saanut tuotua Vilmaa oikeaan kohtaan.




Mentiin loppu verryttelyt ottamaan pellolle. Ratsin vielä kaikki askellajit läpi. Vilma tuntui tosi kivalle. Se oli oikein pehmeä ja helppo ratsastaa. Peltokuvat on Liisan ottamia.










Onko kukaan tulossa Suomenratsujen Kuninkaallisiin? Tai oletteko olleet siellä aijempina vuosina?

2 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos