sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

7. Viikonloppu tallilla

Oon taas unohtanu kirjottaa tänne, tai siiis en vaan oo jaksanu avata blogia (;

    Perjantaina mentiin Miian kans puoleksi Penalla, Miia nousin eka selkään. Reenattiin taas väistöjä  ja niitä ei tullu askeltakaan vaikka autoin maasta käsin. Sit nousin selkään ja Pari pukkia tuli ja muutama sellanen ihme loikkia, muuten meni hyvin :)

tälläsiä loikki tuli :)
Sitten menin Piskolla. Menin ilman satulaa vaikka sen selkä ei oo kauheen ihan. Tehtiin jottai kouluvääntöja siinä aluksi, poika meni hyvin  ja loppuajaksi mentiin Miian ja Katin kans pellolle vähän päästätteleen. Jarruja ei ollu joten tultiin aina kentälle hirveetä kyytiä :D Molemmilta polleilata löyty kivat monteravit ja ite pompin siellä miten sattuu ;) Otettiin loppu verkat pellolla ja lopetettiin.

Illalla ratsin vielä Mesen. Se oli jotenkin kummallinen hoitaa ja aristi vähän selkää siitä ristiselän kohalta, laitoin sille satulan. Mutta kun nousin selkään ja aloin ratsastaan sitä, se ei mennyt mitenkäänpäin vaan pää ylhäällä ja ihan jäykkänä. Päätin ottaa sitten satulan pois ja poni rentoutu saman tien. Mentiin jottai sellasia perus juttuja kun ei jaksettu alkaa vääntään mitään.

Launataista tehtiin sitten videopostaus jonka lataan tubeen heti kun saan valmiiksi.


Ekana menin joskus 10 aikaan Mesellä menin heti suoraa ilman penkkiä. Väännettiin taas jottai koulukiemuroita meni tosi kivasti pyöreenä takapäätä käyttäen, kaikki askellajit läpi. Aattelin site et mennään pellolle päästättleen. Ponilla oli tosiaan nivelsuussa ja jarruja ei ollut ollenkaan istuin aan kyydissä ja toivoin et se jarruttaa kentälle. Ei  olla menty vielä koskaan niin lujaa ku sillon mentiin. Aattelin vaan et jos päästäisin käet irti nii lentäisinkö taakseppäina :D
nönnönönööö♥
Kylmäsin Mesen jalat ja jätin sne hetkeksi sisälle.
Kheltatoista alkoi heppakerho ja se kesti puoli kahteen sen jälkeen mentiin syömään ja maattiin vaan leirikämpässä, laiskotti xd.
Vähän yli kolme mentiin hakeen Pena ja Tähti(Miia meni sillä) Meillä oli hyppytunti ja se meni meijän osalta hyvin muutaman kerran puomit jäi mahaan kiinni :D todisteet videoolla xdd



Korkein oli vissiin 80cm okseri joka mentiin yli.

 
Illalla menin Piskolla aluks koulua ilmansatulaa ja sit piettiin leikki tunti Miian ja Jonpen kans. Oli kivaa.
Sunnuntaina ratsin eka Penalla taas Miian kans puoleksi, Miia meni taas ekana selkään ja yritettiin niitä väistöjä.... tuli vaan pukkisarjoja ja keulimisia. Miia meni myös kaikki askellajit läpi ja kävi pellolla päästättelemässä eninpiä virtoja.
Minö kiipesin selkään ja kokkeiltiin nyt niitä väistöja niin et Miia avusti maastakäsin ja simsalablim poni alkoi yhtäkkiä väistämään ja oltiin silleen et hienohieno hyvä ja lopetettiin se siihen. Otin sitten satulan pois ja menin loput hieman rennommin. Kävin pellolla ja "tipuin" naisten satulasta kun se lähti ravaa maan :D
 
Mesen se meno oikeesti tosi hyvin. Menin vaan kaikki askellajit läpi ja oli tosi kiva fiilis sen jälkeen. Otettiiin loppu ravit pellolla.


keskiviikkona tulee 2v yhessä♥

Neljältä vedin Tähellä maaston ja se meni hyvin.
Varti yli viis lähin Piskolla hetkeksi kentälle, aattelin mennä pellolle päästättleen mut kenkä tippu siinä laukka ympyrälläniin, ratsiminen loppu lyhyeen.






-venppa


2 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos