tiistai 20. elokuuta 2013

39. MYYNNISSÄ! Ben III

Ajattelin tehdä nyt tälläsen et saatasi ponille oikea koti pian.
 
 
Myydään 2007 syntynyt pieni 118cm risteytys poni ruuna jolla on aina pilke silmäkulmassaan.
Pena on hoitaessa superkiltti, saattaa aluksi testata kavioitten putsauksessa. Poni on helppo lastata, kengityksessä saattaa keulia ja riehua... Jos ponia alkaa kyllästyttää saattaa se napata hihasta hampaillaan.
 
Ratsastaessa poni osaa olla oikea juntti mutta kun kemiat kohtaavat niin poni toimii kuin unelma ja tekee kaikkensa ratsastajansa eteen. Pinemmillä lapsilla laiska ja saattaa jäädä seisoskelemaan kentän reunalle nokkaa alas kiskoen, tomerilla ratsastajilla poni tekee mitä pyydetään.
Penan koulutaso on vahva Helppo C kulkee osittain pyöreässä muodossa, menee väistöt, avot ja sulut käynnissä, vaihtaa laukat lennosta jopa kahden askeleen sarjassa ollaan muutaman kerran tehty. Esteitä ollaan menty ratana 70cm ponppua isompiinkin ratoihin kunhan saa kuntoa ja lihaksia lisää. Yksittäisenä mennyt 95cm loppukeväästä. Yhdissä kisoissa ollaan käyty ristikkoluokka mentiin ja puhas tuli.
 
Maastossa poni on energinen ja hieman malttamaton, ajan myötä rauhoittuu varsinkin jos käy säännöllisesti maastoissa. Muutama pikku maastoestekkin ollaan menty ja niistä se vasta innostuikin. Ollaan myös ohjasajettu ja kokeiltu länkkärihommia, kääntyy tynnyrien ympäri ja tekee melkein äkkipysäyksen laukasta pelkillä vatsalihaksilla.
 
Penalla ei ole tällähetkellä sopivaa satulaa joten koeratsastuksetkin mennään ilman penkkiä jos siihen mennessä ei ole sopivaa löytyny. Poni on nyt kesä ollut kengässä ja luutavasti tulee olemaan loppu elämänsä sillä ei kestä kovapohjaista maastoa ilman kenkiä.
 
hp. 2000



 
Jos jottai kysyttävää nii kommatkaa ja koitetaan saada kuvattua viikonloppuna jottain asiallista matskua niin saan myyntivideon tehtyä. Koitan myös saada parempia kuvia laitettua tänne.
 Kuvissa ratsastaa 160cm pitkä ja normaali painoinen tyttö eli minä.
 
-venppa


1 kommentti:

  1. aww ihana poni ja kuulostaa kivalta! Harmi vaan että en voi monesta syystä ostaa:D

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos