keskiviikko 28. elokuuta 2013

40. maastoilua,maastoilua, kisoja ja maastoilua

Sori taas kauheesti kun en oo kirjottanu pitkään aikaan. Teen tästäkin postauksesta sellasen jossa kerron vaan lyhyesti kellä menin ja mitä tein.
 Alotetaan vaikka tiistaista 20.8 menin Penalla kentällä puoli tuntia ja puoli tuntii metässä poni oli kiva hieman tahmanen kentällä mut maastossa se sytty ja veäteltiin muutamia kunnon laukka pätkiä.

Keskiviikko 21.8 Menin yllätysyllätys Penalla ja maastoon mentiin tällä kertaa Selina tuli mukaan kuvaamaan.

 
 
 Poni oli paljon virtasempi ja menohalukkaampi ku edellisenä päivänä. Se teki jokun yllätys hyökkäyksen ja selätti mut... en oo ihan varma mitä siinä tapahtu mut maassa makasin ja Selina vaan on silleen et höh en saanu videolle :D Eilen poni pysy hanskassa mut tänään ei puhettakaan et ois kuunnellu. 


 

 

Torstaina 22.8 mulla oli omatunti mut sitä ennen vedin ekalle ryhmälle ravikäynti maaston Vimpulalla, siitä ei oo mittään kummallista kerrottavaa. Tunnilla menin sit Salella, joo just sillä tallin isoimmalla ja lutusella jättillä. Olin heti alusta asti sillä mielellä et nyt joudutaan molemmat töihin ja niin me jouvuttiinkin. Anne rääkkäs oikein kunnolla ja molemmat oltiin lopuksi ihan märkiä tosin Sale ehkä vähän enemmän xD Tehtiin aluksi vastaasetuksia ja taivutuksia ravissa ja käynnissä. Muuta lisäyskin tehtiin lävistäjällä. Paljon ympyröitä kunnolla sisälle asettaen. Laukassa sitten koottusti pitkät sivut ja sit päätyyn keskilaukkaa ympyrälle. Siinä vaiheessa kiskasin jalkkarit pois jalasta et voin ratsastaa oikeesti Saulia eteen ja koota. Tunti oli tosi kiva ja kerrankin oli sellanen tunne et osaan ratsastaa! Annekin kehu meitä.
 
Perjantai 23.8 olin ilta töissä tallilla. Ihan illasta menin sit Penalla vähän esteitä ku Satu hyppyytti Miiaa ja Vimpulaa. Laitettiin myös kisakamat valmiiksi huomista varten.
 
Launataina 24.8 kisat pikkaralassa Piskon kans. Mentiin 60cm ja 70cm. Poika oli verkassa vähän vauhikas mut alkoi sit kuuunnella mua ja käänty ihan sika hyvin. Radalle päästyä Piskoa alko pelottaan kentän laidat ja se kamala mönkkäri joka meinas käydä päälle. Sain sen kummiskin ennen rataa rauhottumaan ja kuunteleen. Ekan esteen nähtyä poni pikans sitä kohti ja vei mut maaliin asti ilman yhtään kontrollia. No saatiin puhasrata ja ruusuke. 70cm verkka meni tosi hyvin, paremminkun kotona koskaan. Nyt Piskoa ei enään pelottanu mitkään raunat. Tässäkin luokassa oli sama perusrata kun 60cm oli ja neljä uusinnan estettä. Tällä kertaa poni lähti käsistä jo ennen ekaa estettä. Oltii jo ylitetty  lähtölinja niin en halunnu tehä volttia. Päästiin tokakin este yli, kolmanneltultiin ihan syliin ku en saanut yhtään tuotua ponia siihen. Kutoseen asti sain ponin jotenkin käännettyä, mutta sitten seiska ei siihnen mitenkään päässyt kääntämään ja mentiin varmaan sen 20m ohi siitä eikun uuestaan ja sitten yli. Jee päästiiin maaliiin mutmut mihin mää pysäytän tämän kahelin ponin?!? Eikun laukkasin vaan aitaa kohti kyllä se poni  jarrutti ja käveli oikein tyytyväisenä kentältä pois. Näin päättyi minun ja Piskon isojenkenttien kisat, siellä on liikaa tilaa tällä pienelle tyhmälle pikkuputelle.
Illalla oli vielä maaston veto Mesellä, se oli vauhikas ja jarrut hieman hukassa mut onneks oli tutut kaverin perässä niin ei se haitannu. Ihanihan illasta oli sit talutus tapahtuma johon mentiin Mesen ja Rocon kans. Eka puoltoista tuntia ei saatu hengähtää ollenkaan kun kaikki halus ratsimaan. Onneks tungos hälveni iltaan päin.
 
Sunnuntaina 25.8 menin vain Piskolla puolituntii ilman satulaa, palauteltiin vähän kisapäivästä ja otettiin söpöjä kuvia Piskon ja Mesen kans.  Kolmen aikaan oli sit vielä yhen maaston veto jonka menin Vimpulalla.
 
Kuvia tulee illalla. Kertokaan onko noi kuvat teijän mielestä liian isoja? Ja mitä pitäs parantaa näissä postuksissa ja millasii postauksii haluutte lukee.
 
-venppa
ps. illalla tuleekin sit vähän surullisempiakin uutisia

9 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Ootan innolla illan postausta vaikka kuulemma surullinen :((

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :) Musta nää postaukset on ihan kivoja mut saisit postata paljon useammin ja videopostaukset ois kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti(: joo koitan postailla ainakun kerkeen mut ei tuon amiksen ja talleilun väliin hirveesti aikaa jää :)) ja videopostauksii tullee kun jaksais kuvata toivottavasti viikonloppuna

      Poista
  3. Voi eikä onko pena myyty :(

    VastaaPoista
  4. Liittyykö se maisaan?:( kuulin kaverilta.

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos