keskiviikko 1. lokakuuta 2014

161. nine months together and catch up

Hei taasen pitkästä aikaa! Mulla on nyt  maanantaina alkanut tämän vuoden ensimmäinen TOP jakso jonka olen Huovisenleipomissa Maikkulassa. Työpäivät on joku aamusta 7-14 tai illasta 14-21 ja tämän lisäksi käyn liikuttaan Toton viis-kuus kertaa viikkoon niin meinaapi tää blogin kirjottaminen jäähä vähäsen vähäiselle. Tälläkin hetkellä minun pitäs olla jo nukkumassa mut viimeyön kahentoista tunnin yöunilla ei nyt iltavuoron jälkeen oikein nukuttais. Jotenka päätin tulla kirjottelemaan tänne vähän kuulumisia.


Tänään tuli tasan 9kk siitä kun Toto tuli meille ylläpitoon. Sain juuri sopivasti tehtyä uuden videonkin tälle päivää valmiiiksi joten pistämpä sen tähän väliin. 




Ollaan jatkettu Toton kans ihan samalla tavalla kuin enenkin. Maastoillen, esteitä hypellen, koulua väännellen ja peltoillen ilmansatulaa. Olen myös päässyt Piskon selkeen hieman useammin. Sen kanssa ollaan menty koulua. Yhtenä tiistaina päätn mennä jätkän kans käymään hyppäämässä ja kattoa hyppääköse, no hyppäshän se tosin estekorkeus oli aika matala. Pääasia oli et yli mentiin.



Sunnuntaille onkin sitten tiedossa estekisat Turkalla ja siellä meen niin Piskolla kuin Totollakin. Kummallakin menin 80cm joka on isoin luokka. Seuraavalle viikonlopulle ois sitten tiedossa halli p-smmät jossa menen hyppäämää Totolla suomenhevosten mestaruuden 90cm. Näistä molemmista kisoista tulossa postausta ja toivottavasti ihan ajoissakin.




Kuten varmaan huomasittekin on minulla uusi banneri ja piakkoin tulossa uutta ulkoasua, kiitos Lauran! Nyt täytyy kyllä mennä nukkumaan taikka nukahan sinne leipomoon seisaalteen. Toivottavasti pääsen piakkoin taas kirjoittelemaan teille jotain hieman fiksumpaa tekstiä!

Tähän loppuun vielä joitan kuvia tämän vuoden aikana otetuista Toto kuvista.


















4 kommenttia:

  1. Voi vitsi nyt vasta löysin sun blogin, oon jo kauan sun youtube-kanavaa seuraillu ja kiva huomata että sulla on blogikin! :) ihania kuvia täällä! :o

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Voisitko joskus tehä täällä blogissa kysymys postauksen ja tailli päivä postauksen videolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista ja postaus ehdotuksista! Koitan piakkoin päästä totteuttamaan näitä :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos