torstai 23. lokakuuta 2014

163. Aatuilua


Tämän tulee nyt hyvin kiireellä kirjoitettuna kun pitäisi olla jo nukkumassa, aamulla on herätys puoli viis ja suuntana lentokenttä ja Helsinki! Ollaan menossa ihan vähän lyhyellä varoitus ajalla HIHS:siin Jompen ja Satun kanssa. Siitä sitten lisää ens postauksessa. Perantaina Susku tuli meille, käytiin leffassa ja kaupungilla. Seuraavana päivänä suunnattiin sitten tallille.

kaikki kuvat (c) minä ja Susku



Lauataina mentiin Atomin kans Kaisan koulutunnille. Kenttä oli sen verran kova että jätettiin suosilla laukkaaminen sikseen. Tunti meni oikein hyvin ja oli ihan sika tyytyväinen Aatomiin ku oli niin kiltisti!






















Käytiin myös ajamassa Ponsulla pellolla. Oli siinä pikkupimussa virtaa! Mentiin ihan suht kevyesti ku oli kärrytelly jo edellisenä päivänä ja sunnuntaina olisi tarkoitus hypätä irtona äimärautiolla.



Sunnuntaina pidin Suskulle hieman tuntia Rocolla. Menihän siinä hetki mutta lopulta he pääsivät yhteisymmärrykseen ja ihan hienojakin pätkiä löyty!



Maanantaina oli vuorossa jälleen Aatuilua. Tällä kertaa laitoin kannukset jalkaa vielä testatakseni et mitä luokkaa kisoissa mennään. Tulin melko nopeasti siihen tulokseen että poitsu liikkuu paljon haluukkaammin ilman kannuksia jolloin pystyin laittaman jalat rennommin kylkeen pelkäämättä että potkisin kannuksilla kylkiä.



Tein sitten C-merkin tehtäviä. Radata en lyötänyt muuta vaikeaa kuin käynnistä laukan nostot. Ne on muutenkin Aatulle melko haasteelliset niin pitäs vielä kännistä nostaa ja suoraa ympyrälle.. Muutat kerrat kokkeiltiin nostaa käynnistä mut sain vaan pukkeja ja jottai loikkia niin päätin että otan mielummin vaikka 5m ravia kuin pukkirodeota!



Ratsimisen jälkeen käytiin vielä pihalla tekemässä kumarrus temppua joka Aatu oppi aivan sikanopeasti. On se ihan fiksu, toisinaan. Palataampa sunnuntaina taasen asiaan.



2 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos