sunnuntai 16. marraskuuta 2014

missä oikein mennään?

Nyt hieman selvennystä kaikille että missä mennään ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan!


Tämä nuori suomenhevos tamma liittyy suuresti ensi vuoteen ja kisakauteeni. Saanen esitellä uuden puoliylläpito/vuokra heppani, Savon Viliman, Sopimus astui voimaan kaksi viikkoa sitten 3.11. Vilma on 7vuotiaaksi kääntyvä suomenhevonen, se on reilu 160cm korkia ja omistaa aivan upen liinaharjan ja talvikarvan! Vilman olen tuntenut jo reilun kaksi vuotta, 2012 kesällä olin mukana hakemassa tammaa Turusta etelän kisareissulla. 
Vilma on aivan Toton vastakohta(einyt ihan kaikessa) Se on rauhallinen ja tasainen, "helppo" ja kokematon. Mutta samallainen lutunen siitä kuoriutuu pikku hiljaa. 


Koitetaan tehdä mahdollisimman monipuolisesti kaikkea kivaa, koulua, esteitä, puomeja, maastoilla, humpsutella ja leikkiä maastakäsin. Valmennuksissa olisi tarkoitus päästä käymään. Jotta ollaan ensikaudelle terässä. Pitäisi päästä aluetasolla kisaamaan niin koulua kuin esteitäkin jopa 100cm asti, sekä yhdet kenttäkisat on suunniteltu kesälle! Ensi postauksessa sitten lisää siitä kuinka meillä on mennyt nämä alku viikot.


Adoniksen kanssa jatkan aivan samanlailla. 1-2 kertaa viikko. Maanantai ollaan sovittu vakipäiväksi, mutta kuvamateriaalin puutteessa en kirjoittele siitä kauheasti jollei mitään kiinnistavaa kirjoitettavaa tapahdu.


Piskon annan taasen pitää hyppytaukoa, syy siihen selviää ensi postauksessa. Mutta jos koulukisoija on tulossa niin niihin oisi tarkoitus suunnata! Tavoitteena startata Helppo A kangilla tai ilman, sekä ensi vuonna alue koulua ja ehkä jotai esteitätäkin? kuka tietää mitä se tahtoopi tehä!

Huomenna olisi tarkoitus kirjoittaa hieman viikonlopusta ja hieman jopa edellisestäkin!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Kuullostaa kivalta. Onnea teille! :)

    VastaaPoista
  2. tiedätkö minä päivinä Johanna pitää tunteja? :-)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos