tiistai 25. marraskuuta 2014

nyt se on ohi!

Tämä on minun ensimmäinen postaus jonka olen tehnyt puhelimellani, lisäsin vaan muutaman kuvan koneelta ja videota.

No niin työpäivä ohi! Katos peili, oho ompa kasvoissa paljon jauhoja ja kulmakarvoissa sekä ripsissä... suussakin maistuu hieman jauholle. Kädet ainakin pesin ennen lähtöä. Pyyhimpä kasvoja hieman, voihan lisää jauhoja. Okei lakki pois päästä, oh god jauhoja on hiuksissakin- tälläistä se oli viimeis kaksi kuukautta jotka olin työssäoppimassa Huovisenleipomossa. Tänään se loppui ja haikein mielin pitää palata taas koulunpenkille... Toivottavasti nytten kerkeisin istahtaa useammin blogin ääreen. Ja olette vatmaan huomanneet myös että olen poistanut numerot postausten edestä.

Nyt hieman olellisempaan. Hevosiin ja talliin. Meille on tullut kaksi uutta tuntiponia, Anni ja Mimmi. (pahoitteluni puhelin kuvista)



Molempien ponien kyytiin oon päässyt jo käymään. Anni on toosi paljon kivempi ratsastaa kuin Mimmi, mutta molemmat ovat oikein hyviä tuntiponeja.


Muutama viikko sitten Miia kerkes ottamaan Vilmasta ja minusta huimat kaksi kuvaa ja muutaman video pätkän. Pimeä tulee jo niin nopeesti et ei ehi ees huomata, oispa jo kevät! 

Vilman kanssa ensimmäinen viikko meni täysin "tapellessa" kumpikaan ei oikein tiennyt mitä toinen halusi. Nyt ollaan pikku hiljaa alettu löytämään sitä yhteistä säveltä, niin sanottua kultaista keskitietä. Tämä vuosi mennään ihan reenaten ja rauhassa tustustellessa ja ensivuonna suuntaamme sitten niin koulu kuin estekisoihinkin.



Viime viikonloppuna oli taasen Sanna Siekkisen kouluvalmennukset. Sieltäkin irtosi pieniä lisä juttuja meidän yhteistyöhömme. Kuvamateriaalin puutteen vuoksi ette saa tästäkään kunnon postausta. Tässä yksi puhelimella napattu kuva sunnuntain reenin jälkeen.


Ainiin! Meillä oli samaisena sunnuntaina (kun Miia oli kuvaamssa) avointen ovien päivä jossa meillä oli tyttöjen kanssa ratsi "näytökset" Menimme vammaisratsastuksen kouluohjelmia, Annen selostamana. Se oli oikein kivaa! Minä sain ratsukseni Rocon joka jäi poissa muusta ohjelmasta turhan pöllöenergiansa vuoksi.



meil on hyvä jengi koossa taas!

Tähän loppuun vielä uusin videoni Mesestä. linkki videoon

Tämä oli taasen tällänen sekalainen sysäys kaikkea. Toivottavasti saisin uusia kuvia niin olisi paljon mieluisampaa tulla postaileen tänne blogin puolelle.

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus eikä haitannu yhtään et kuvat ei ollu parhainta kameralaatua siinä yhessä kohassa:-) Toi vidi on iha best ja sä ja Mese olitte hyvä pari ja ootte edelleenki♥♥♥ Meetkö sä enää Mesellä vai ootko omistautunu täysin Vimpulalle? Ei mulla muuta mut toivon että vastaat tuohon kysymykseen. Mut tietenki hevoset ja postaustenteko on etusijalla;-)

    T. Innokas lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Mesen ratsimisen olen jättänyt jo vähemmälle, oman pituuteni takia. Mutta edelleen käyn ponin kyydissä vähintään kerran kuukaudessa mielenvirkistykseksi :) ja Vimppu on nyt ihan ykkösratsunani jotta ollaan enskaudella vireessä (:

      Poista
  2. Voiko Mesellä hypätä sillee suht korkeeta nykyään vai onko sillä ne etuset menny nii pahasti et ei voi kauheen korkeeta enää hypätä? Kuin korkeeta oot enimmillään Mesellä hypänny (onnistuneesti)? Ja millon alotit ratsastuksen. Tää ois pitäny kyl varmaa laittaa siihe kysymyspostaukseen mut iha sama. Ja hyvää talven jatkoa sinulle(ja Vimpulle)!

    T.Innokas lukija(taas)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sille, mutta ei olla hyppätty kun ei ole ollut tarve. Kesällä 2013 mentiin jottai 90-100 tehtäviä muutaman kerran, mut sen kesän jälkeen on mennyt vaan lasten hyppytuntei. Ja korkein on varmaa 110cm okseri, 2011 syksyllä. Ratsiin aloin vakituisesti 2008 maaliskuussa. Ja kiitoksia :)!

      Poista
  3. Ihana tuo Mese video♥
    Ihania kuvatkin, ei nuo puhelinkuvat haittaa kyllä yhtään :)

    Ps. Tää on maailman paras blogi♥♥♥

    VastaaPoista
  4. Ois kiva että kertoisit lisää jossain postauksessa uusista polleista, kuvia kun ratsastat niillä ja miten niiden elämä on lähtenyt käyntiin uudessa kodissa. Se olisi tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää on kiva postaus ehdotus! Toteutan tän heti kun saan kuvamateriaalia poneista:)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos