sunnuntai 30. marraskuuta 2014

voittaja fiilis!

Vihdoinkin kisat jotka onnistuivat hyvin! Näihin on hyvä lopettaa vuoden 2014 kisakausi!

kuva ja video materiaalista kiitos Hekalle!
Tänään oltiin Rocon kanssa hyppäämässä Äimärautiolla seurakisoissa 80cm ja 90cm, arvostelulla A0.0 toisinsanoen, kaikki puhtaan radan saaneet saivat ruusukkeen. Joten sinne lähdettiin hakemaan vain puhataita ja hyviä ratoja. Niitähän saatiin kaksin kappalein!
Oltiin kisapaikalla hyvissä ajoin. Saatiinkin siinä sitten jäätyä omaa vuoroa ootellessa. Lopulta oli vuoroni mennä verryttelyyn. Kävelin maneesissa hetken ja siirryin raville tai no laukkahyppypoikitustanssi-askellajiin. Pikkupoika oli hieman innokas päästessään hyppäämään pitkästä aikaa. Sain siinä koko verryttelyn ajan jarrutella ja rauhotella toista. Otin vain muutaman hypyn ensin ristikolle, sitten pystylle ja kaksi kertaa okserille. Roco oli ihan jees vaikka olikin ihan intopiukeena menossa joka suuntaan poukkoilemaan.




Rata itsessään meni ihan OK. Muutamia huonoja lähestymisiä tuli, mutta Roco pelasti ja päästiin puhtaasti maaliin. Olihan nuo esteet hieman pienen tuntosia, hevosen selässä joka hyppää isoilla pyöreillä hypyillä. Portista ulos päästyä saatiin ruusuke ja käytiin hakemassa loimi. Pihalla ehdin kävellä hetken jonka jälkeen suuntana oli maneesin verryttely ja luokka 90cm.

kisahoitajat ja vempula
90cm verryttely meni paljon paremmin kuin edelllinen. Roco oli pohkeen ja ohjan välissä, sekä turhat pelleilyt oli jo unohtunut. Ravailin melko paljon jotta ei poika väsyisi liikaa. Hyppäsin  vain kerran täysi korkuisen pystyn ja okserin, sekä ne molemmat peräkkäin. Tässä vaiheessa tuntui jo siltä että saattaisi Rocolta loppua puhti laukata ja hypätä.


Heti radalle päästyämme muuttui Roco taas omaksi energiseksi itsekseen ja eteni oikein hyvää laukkaa läpi radan. Tällä kertaa sain vähän paremmin tuotua kauvemmas kuin edellisellä kerralla, paitsi molemmat lävistäjä esteet ei oikein onnistunut. Ensin liian kaukaa ja sitten läheltä. Niistä huolimatta päästiin puhtaasti ja toinen ruusuke käytiin hakemassa portilta.
Oli aivan mahtava fiilis kun kisat menivät vihdoin niinkuin pitikin. Puomit pysivät ilmassa ja esteet mentiin kyselemättä yli. Tästä on hyvä jatkaa reenaamista ensikautta varten ja uusia haasteita odotellen.

2 kommenttia:

  1. Teillä meni kyllä tosi hyvin! :) mulla olis ollu muutama kuva teistä, jos oisit halunnu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos meri :)! ja joo laita vaan mulle niitä kuvia vaikka facessa tai jossai :D

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos