lauantai 6. helmikuuta 2016

alkuviikon heppailut

Vilman viimeinen vuokrauspäivä oli sunnuntaina (31.1), mutta kävin sillä ratsastamassa vielä maanantaina ja tiistaina. Maanantaina otimme hieman yhteiskuvia ja ratsastin pellolla että kentällä. Pääsin myös ratsastamaan Mimmillä ja Veeralla. Tiistaina kävimme maastoilemassa Vilman kanssa. 


Aloitetaan nyt Maanantain ratsastuksilla ja kaikki postauksen kuvat on otettu silloin, kiitos niistä Marialle! Tiistaina nappasin muutaman puhelinkuvan. Tallille mennessä uudet kääpiöt olivat kentällä juoksemassa, suuntasin siis kameran kanssa kuvailemaan pikku rallittelijoita. Ponit painelivatkin melkoista vauhtia pitkin kenttää.


linkki videoon (pahoittelen laatua, en saanut ladattua HD:na)


Siirrettiin ponit pois kentältä ja lähdin hakemaan Veeran sisälle. Laitoin sen valmiiksi ja suuntasin kentälle. Ratsastin kentällä kaikissa askellajeissa. Tein paljon isoja - ja pieniä kaarteita, sekä erilaisia suunnanmuutoksia. Puolentunnin jälkeen suuntasin pellolle kokeilemaan uutta baanaa. Mentiin ensin ravissa ja sitten rennossa pitkässä laukassa. Veera olisi selvästikin halunnut painella kovempaa, mutta tyytyi vaihtelemaan lennosta laukkoja ja pärskimään innosta. Loppuverryttelyt menin ottamaan kentällä.

Käytiin ottamassa söpöily kuvia Vilman kanssa enne ratsastusta. Niistä tuli aika kivoja ja tässä on nyt osa niistä.


Käytiin tallissa hakemassa suitset ja suojat Vilmalle ja palattiin kentälle. Aloitin melko nopeasti alkuraveilla. Tein isoja ympyröitä, sekä kahdeksikkoa. En ollut suunnitellut tuntia sen kummemmin ja mentiin vaan rennosti ympäri kenttää. Vimppu oli aika kiva ratsastaa ja oli todella pehmeä edestä. Laukassa tein pääty-ympyrät ja otin pitkille sivuille laukkaa eteen. Tein tunnista myös koosteen, mutta en saanut ladattua sitä, joten joudutte tyytymään kuviin.


Lähdettiin sitten pellolle. Otettiin siellä muutamia laukkapätkiä, rauhallisia ja reippaita. Meillä molemmilla oli hauskaa! Vimppu oli innoissaan ja minua vaan nauratti sen meno.


Palattiin vielä kentälle ottamaan loppuravit ja käveltiin hyvin ennen talliin menoa.


Vilman jälkeen lähdin hakemaan Mimmin ja menimme sen kanssa kentälle ilman satulaa. Tarkoituksena oli mennä koulua. Teimme erilaisia kuvioita ja siirtymiä. Mimmi oli aika kiva ratsastaa ja saatiin hyviä pätkiä. Edelleen se menee turhan paljon luotiviivan takana, mutta nyt se oli todella paljon parempi liikkumaan eteen, myös takaisinpäin tulevat avut toimivat moitteettomasta.

Laukkaa työstin melko paljon ja se pyöri hyvin. Tein isoja ympyröitä ja vaihtelin paljon suuntaa. Otin myös muutaman reippaamman laukkapätkän pitkälle sivulle. Loppuravit mentiin rennosti kenttää ympäri ja kävelytin maastakäsin. Mimmi oli oikein kiva koko tunnin ajan ja se liikkui mukavasti.


Tiistaina menin viimeistä kertaa tallille ennen Hollantiin lähtöä. Lähdettiin käymään Vilman kanssa maastossa. Päivä oli kirkas, mutta pilvinen. Oivallinen maastoilu sää. Lunta oli satanut edellisen yön joten maastot olivat pehmeän lumikerroksen alla. Kaikkialla oli todella hyvä mennä. Mentiin kaikissa askellajeissa erilaisia polkuja pitkin. Oikeastaan annoin Vimpun päättää vauhdin. Se tiesi missä kohti oli ennenkin laukattu, niin laukattiin myös nyt. Maastossa oli ihan mahtavaa ja tätä jään kaipaamaan suuresti! Vimppu toimii niin hyvin pelkästään ajatuksella eikä se pelkää mitään. Voin luottaa siihen todella hyvin ja mennäänkin usein puolilöysällä ohjalla ja Vimppu painelee korvat pystyssä omaa vauhtiaan. 

kuvassa kaksi rakasta, Vimppu ja Turkka♥
viimeinen kuva ennen kuin nousin bussiin

6 kommenttia:

  1. kaua oot hollannis ja jatkatko vilmalla samallalailla kun ennenki ? hyvä postaus (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 15.3 olen kotiutunut takaisin ouluun, vielä viisi viikkoa jäljellä. En tiedä yhtään mitä teen/tehdään sitten kun tulen takasin kotia. Aika näyttää! Ja kiitoksia :)

      Poista
  2. Oivitsi, sun ja vimpun meno näyttää tosi kivalle ❤️ Tositosi paljon ootte kehittynyt siitä mistä aloititte! Tsemppiä ja onnea Hollantiin :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei ihania kuvia, tuli venppa sua ihan ikävä ku katteli noita kuvia :')Jälleen tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos verna! mullakin sua ♥ pian me nähään!

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos