perjantai 5. huhtikuuta 2013

12 Kisa reeniä ilman kisoja

Eilen meillä oli sit vika reeni ennen kisoija, siis jos nyt ees päästään kisaamaan ku on sitä herppes viirusta liikkeellä :/ Ei haluttais sitä omalle tallille nii saatetaan pysyä kotosalla ja jättää kisat myöhemmälle.

  Mutta siis mentiin pellolle hyppäämään ku kenttä on nyt niin vellillä. Käytiin verkkaileen siellä silleen jonossa. Ravilla menii ihan hyvin hieman jarrut hukassa ja sit laukkaan sanoin Miialle et se saa mennä eellä jos niillä ois ollu jarrut. Takana oli ihan kauhee tulla ku hirveitä lumikimpaleita lens naamaan.
 Alettiin sitten hyppäämään siinä tallille päin tulevalla suoralla. Eka oli joku 60 pyty ja 70 okseri nelhän laukan välillä, välillä tultiin viidelläkin ku poni vähän hidasteli niille tai oli silleen et mennänkö yli vai ei, mut yli mentiin. Anne nosti niitä sitten ja laitto vesimaton pystyn alle. Poika ei kyttäilly mut otta aina pystyn etusillä alas ku lähti sellaseen laakeeseen loikkaan. Anne käski sitten olla ratsastamatt sitä siihen esteelle ja katotaan miten se sen hyppää, siinä just ennen estettä poni huomas sen vesimaton ja hyppäs sinne hankeen ku en ollut auttamassa sitä siitä yli. Uuestaan pienellä patistuksella mut ilman hirveetä ratsastusta nii poikahan hyppäs molemmat hyvin ja ilmavasti. Vesimetto otettiin sitten poissa ku saatiin se hyvin yli siitä. Tultiin vielä kerran ja oli sillen et eka oli 95cm ja okseri 90cm korkee ja 100cm levee. Olin tyytyväinen poniin vaikka hiemnan ois vielä parantamisen varaa. Otettiin loppuverkat kentällä.

 Satu just soitti mulle ja sano et eil lähetä kisoihin ku on sitä herppes viirusta nyt liikkeellä... No toisia kisoja ootellessa :)

-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos