maanantai 29. huhtikuuta 2013

17. Hiljaiseloa

Nyt on ollu tosi hiljasta ku Otto on meillä ollu nyt reilun viikon. Huomenna se on palaamassa kotia joten takaisin normi arkeen on paluu piakkoin.
  Oton kans ollaan maastoiltu pari kertaa ja sen elämän eka ratakin mentiin torstaina ja sunnuntaina sit vähän isompi rata. Kouluakin ollaan menty ja ilmanpenkkiäkin ollaan kokkeiltu mut se ei ollu ihan meijän juttu... askellajit liian isot ja se selkään nousu oli vähän ongelmallisti.
 Mesellä menin nyt viikonloppuna kunnon koulureenissä ja mentiin ilman pekkiä kans jottai koottua laukkaa ja laukan aihotoja sekä hieman väistöjä. Keskiviikkona ois sit sellanen kunno leikkitunti Meesun kans josta tulee sit myöhemmin postaus. Poni ois nyt hyvässä vireessä kisoihin ja äiti lupas maksaa alueluvatkin(ite maksan kummiskin puolet) nii päästään kesällä sit kisaan kunnolla.
  Piskolla en oo hirveesti kerenny mennä, mitä nyt sunnuntaina kävin sen läpiratsiin ja siitä huomas et se on kirtäny aivan liikaa sitä kenttää ympäri. No ens kerralla kun sen selekään istun lähetään mettään päästätteleen, ku ei asiakkailla metässä hirveesti käy.
  Penallakaan en oo menny nyt viikkoon. En siitä syystä et se toimis pienemmillä niin hyvin, vaan se on ontunut mystisesti toista etusta ja toista takasta. Lauantaina sit aristi ihan kunnolla takajalkojen yläosaa ja Anne sano sen olevan jummissa selästä. Toivottavasti loma teki sille hyvää ja se ois kohta taas töitätekemässä.


laatu




ohjastuntuma 10+

rakas♥


miia ja pena♥


-venppa

1 kommentti:

  1. Tosi kiva postaus! :) Ja kivoja kuvia :)

    Mainostan kaverin blogia: http://laurajanapsu.blogspot.fi/

    Ja saa munkin blogiin liittyä ;D:
    http://horsedreamsbypinja.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos