torstai 7. elokuuta 2014

151. Pohjois-Suomen alueeste mestaruudet

Viime viikonloppu olikin kunnon kisaviikonloppu myös minun ja Toton osalta. Päästiin käymään meidän ensimmäiset P-SMmät ja samalla ensimmäiset kaksipäiväiset kisat. Kilpailut olivat onneksi ihan vieressä joten ei tarttenut kauvas lähteä ja äitikin uskaltautui ratin taakse ja kuskaamaan meidät kisapaikalle ilman minkäänlaista ongelmaa! Kisahoitajaksi mukaan saatiin Miia ja Jonppe jotka myös kuvasivat kiltisti radat.


Ensimmäisenä päivänä menimme suokkien mestaruus luokan korkeudessa 90cm. Verryttely oli no sanotaanko aika kaaottinen. Pohja oli liustava, monta ratsukkoa, paljon vauhtia, hieman huonot jarrut ja vain yksi suunta johon sai verrytellä(onneksi meille parempi suunta eli oikea) Verryttelyn jälkeen kävelin hetken odottelu "aidassa" pääsin radalle ennen suoritustani ja kävin mukamas näyttämässä pelottavan LidRid portin ja mitäs tuo siihen tuumas? No ei mittään kuten saattoi arvatakkin.

(c) Vilma
Rata meni ihan hyvin mitä mie siltä ootin. Muutamia ristilaukkoja tuli ja en saanut tarpeeksi nopeesti korjattua, jonka johdosta paikat eivät oikein sopineet, onneksi Toto pelasti ja nosti sukkelasti koivet ylös. Jouduin myös muutamissa kaarteissa ottamaan ihan kunnon pidätteet että saan vauhdin omaan mieleen sopivaksi. Rata mentiinkin täysin puhtaasti ja tultiin neljänsiksi. Aikaa en siis ratsastanut ollenkaan, meillä on vaan luonnostaan niin reipas tempo ettei tarvitse/saa! paljoa kaasutellakkaan. Olin tosi tyytyväinen putteen♥



(c) vilma
Sunnuntailta sainkin monesta eri kulmasta kuvia, kiitos kaikille kuvaajille! Tänään oli vuorossa avoin 90cm.  Tämän päivän verryttely oli vielä kauheampaa kuin edellisenä ja meillä oli tietenkin verkka suuntana vasen... Ne jotka näkivät meijän menon maneesissa tuskin uskoivat että pystyttäisiin menemeen niinkin siisti rata mitä mentiin. Onneksi kukaan ei ollut kuvaamassa verryttelyä koska jouduin oikeasti välillä jarruttaan ns. seinään kun toinen oli hieman yli innokas.



Radalla sain pidettyä hyvän temmon siihen kaarteeseen asti josta näimme ykkösen. Otettiin pikku spurtti ja ykänen sekä kakkonen meni ihan lentäen yli. Kolmoselle Toto yhtäkkiä antoi ratsastaa ja kuunteli ihan hirmu hyvin. Loppu rata meni tasaisessa temmossa ja hyvillä teillä, sekä oikeilla laukoilla. Rataan olin ihan sika tyytyväinen ei voinut olla parempaa heppaa mulla alla♥ 

(c) Salla
(c) vilma
(c) Salla
Toinen sijahan sieltä meille sitten napsahti 8 sadasosasekunnin hitaampaa kuin voittaja. Se oli meidän ensimmäinen alue sijoitus ja olihan se kivaa kun vihdoin rankka työ palkitaan. Oli hymy huulessa koko päivän!







Toivottavasti pääsisin pian taas kirjoittelemaan teille! Paljon ois ideoita vähän ois aikaa. Ehkä parin päivän päästä kerkeän taas istumaan tähän koneen ääreen ja kirjoittamaan jotain hieman vanhempaa ja uudempaa juttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos