tiistai 12. elokuuta 2014

153. palataampas ajassa taakseppäin

Ja ollaan heinäkuun kuudenteentoista päivään jolloin pääsin käymään Meesun kyydissä!


Tiedossa vähän tekstiä ja paljon kuvia!

 Poni oli hieman ihmeissään kun istahdin pitkästä aikaa sen selkään ja vielä ihan satulan ja suitsien kera. Tarkoituksena oli hieman muistuttaa miten sitä kulettiinkaan oikein päin ja takaset mukana toimien. Tein paljon ravityöskentelyä ja sain ponin toimimaan kuten halusin, laukassa mentiin hieman rennommin ja otettiin muutamat pikku spurtit jotka selvästikkin piristivät Meseä.














Seuraavasta ratsusta ette olekkaan kuulleet sitten kuuden kuukauden. Kyseessä on Taika ja estetunti! Apuva!! Viimekerralla kun menin Taikalla oli talvi ja pimeää, sekä paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita.





Mentiin rata harjoituksia jopa 80-90cm tasolle. Maikku ei oo kauheesti hypännyt korkeutta niin pidettiin esteet suht matalina ja helppoina.





Tultiin myös trippeliä hieman isompana. Lopussa korkeus oli suunnilleen metrin. Maikku selvis siitä hienosti!♥


kuvat on ottanyt Jomppe

Perjantaina meillä oli Toton kanssa hieman trippeli reeniä. Saatiin niin hyviä kuin huonoja hyppyjä. Loppua kohti parani ja alettiin tulemaan oikeelle paikalle. 

kuvista kiitos Jompelle




Lauantai 19.6 ja sunnuntai 20.7 oli Sannan kouluvalmennukset. Kuvat ovat vain sunnuntailta. Molempina päivinä keskityttiin vain minun istuntaan että saadaan siitä suora. Pikkuhiljaa sain itseni suoraksi siellä selässä. Sekä opin miten paljon istunta oikeesti vaikuttaa hevosen. Pääsin jopa itsekkin kokemaan niitä ahaa elämyksiä! Miialle kiitos näistä kuvista.









Tässä vielä yhdistä estereenistä kuvia. Nämä reenit olivat oikein onnistuneet ja mentiin ratana metriä. Sekä harjoittelin vähemmän liioiteltua istuntaa esteillä ja pikkuhiljaa sekin alkaa jo sujumaan. 







4 kommenttia:

  1. Tuutko pikkaralan koulukisoihin meesulla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kun samana päivänä on OR:llä on alueestekisat niin menen sinne Totolla :)

      Poista
  2. Moi! Sulla on ihana blogi!

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos