maanantai 23. maaliskuuta 2015

mitä tuli tehtyä!

Ei ole mitään vakavaa tapahtunut. Vain sen verran että ilmottauduin Piskon kanssa meidän ensimmäiseen helppo A:han ja samalla Piskon ensimmäisiin ulkopuolisiin koulukisoihin. Kisat ovat sunnuntaina 29.3 Äimärautiolla. Pääsen pitkästä aikaa kiskomaan valkoisethousut ja kisatakin pääle! Ollaan hieman reenailtu kisoihin, mutta ei mitenkään kauheen suurin määrin.


Ollaan muummoassa harjoiteltu, kengän irroittaista

vapaa päivän viettoa, ilman toista takakenkää

 kyllä me eilen(sunnuntaina) käytiin pitkästä aikaa kankien kanssa kokeilemassa miten sitä niillä liikuttiin

sekä muuten ain söpöilyä.

Pisko sai siis sunnuntaina uudet kengät joilla kehtaa kisoihinkin lähtiä, sekä minä uskaltauduin irrottamaan ensimmäisen kengän hepalta! Jätkä oli onneksi kärsivällinen ja jaksoi oottaa että mie kiskoin kengän irti.
Samaisena päivänä käytiin tosiaan hieman reenailemassa lumisateen saattelemana. Pisko oli alkuun hieman turhan innokas edellispäivän vapaan takia. Väistöt onnistui hyvin, ravissakin tuli ihan ok pätkiä. Vastalaukat saatiin tehtyä eikä vaihtoja tai rikkoja tullut paljoa. Vaihto onnistui myös käynnin kautta! Joten kaikki tarvittava on hallussa.
Mentiin loppuun myös kootussa laukassa  -niin kootussa kuin ponin sain laukkaamaan- puomin kautta vaihtoja. Jätkä oli aivan super tässä, se antoi myös säätää keskilaukkaan asti jossa siinäkin tli hyviä vaihtoja. Ennen loppuraveja kokeilin kuinka hyvin ne takaset laukkaavat. Tein sitten nivelohjaan solmun ja otin kevyesti kankiohjasta kiinni. Nostin laukan ja aloin kääntämään ulkopohkeesta ympyrälle ja kokoajan pienentäen. Sisäjalla pyysin laukkaamaan ja ulkojalalla kääntymään. Pikkujätkästä tuli molempiin kierroksii oikein laadukasta ja hyvää laukkaa koko kropan läpi!


Pisko saa pitää alkuviikon rennompana ja loppuviikosta taas kiipiän jätkän selkään. En varmaankaan kauheasti koulua reenaten vaan enemmänkin ratsastelemaan. Kankia en aijo ennen kisoja laittaa enään Piskolle päähän sillä se toimii niillä yhtä hyvin kuin nivelelläkin.

4 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos