sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

videopostaus 26.6 ft. susanne

Pitkästä aikaa jaksan kirjoitella tänne teillekkin. Olen nyt täällä Kopsassa Susannen tykönä, vielä olisi tiistaihin asti aikaa lomailla ja sitten kutsuukin jo ihana, kiireinen, hevos- ja treenitäyteinen arki. On ollut oikein rentouttavaa kun ollaan käyty hoitamassa vain yksi poni aamuin illoin, välillä Raahessa ja välillä Matia ratsien. Ei ole ollut kiire eikä pakko mennä minnekkään, paitsi aamutalliin! 
Saavuin torstaina puoliviiden aikaan tänne ja vaihdettiin kuulumisia melkein koko ilta, käytiin tallissa vain pikaisesti antamassa iltaruuat. Torstaina kuvattiin myös my day joka on tosin vielä hieman vaiheessa niin saatte sen sitten myöhemmin. 
Päästäänkin sitten perjantaihin. Kävimme ratsimassa Susannen vuokraponilla Matilla ja samaisen omistajan suokilla Pirkolla. Kuvasimme ratsastuksista videpostauksen. laitan sen tähän ja kerron myös hieman tarkemmin kuvia apuna käyttäen.
Mie ratsin ensin Pirkolla, se on sellainen 160cm korkuinen kiltti 4v tamma joka on täysin koulutus vaiheessa vielä. Ei tehty mitään kummallista kuhan höntsäiltiin pitkin peltoa ja nauroin oikein ääneen kun oli tuolla niin ihmeellinen peitsaava ravi että huhhuh! Ihan lopuksi väläytteli se jopa puhdasta raviakin.
Seuraavana oli vuorossa Matin ratsastus. Susanne meni ensin kyytiin ja laitoin niille puomeja.  Se ei ollut koskaan ennen mennyt nuin montaa puomia peräkkäin ja oli siitä hieman hämmentynyt, mutta hienosti he selvisi niistä. Siirsin pumit laukka välille ja sitten esteeksi. 
Minäkin pääsin käymään tuolla kirpun selässä ja olihan se ihan kiva pirteä pallero. Vahtia ainakin löytyi vaikka kuinka paljon.
Susanne kiipesi vielä kyytiin ja ne meni hetken koulua, muutaman hieman"suuremman" okserin jonka jälkeen ne kävivät pellolla kiipeilemässä ojissa ja laukkaamassa hieman.
Huomenna saatte toivottavasti sen torstaian mydayn ja viikonlopun muita kuulumisia, sekä tiedossa hieman erikoisempaa videopostausta. Mutta siitä lisää huomenna! Voi myös laittaa erikoispostaus ehdotuksia tulemaan. Tiistaina olisi sitten lähtö päivällä kohti Oulua. 

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Minkä korkunen tuo Matti on? tiedätkö :) Ja voisitko tehdä postauksen sun ratsastus- / tallivaatteista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Matti on varmaankin reilu 110cm en muista tarkkaan. Katsotaan kun kotona pääsen käymään niin siellä sen teko onnistuu :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Sellanen tallin esittely postaus ois kiva ( silleen niinku et esittelisit tallin ja vähä ympäristöö niinku esim. Laitumet ja ehkä mahdollisesti leiri tilaa) :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitosta :) voisinkin kysellä Satulta et jos on ok niin tekisin ihan kunnollisen esittelyn tänne blogin puolelle tallista!

      Poista
  3. Tosi kiva video, uutta odotellessa! Room tour, frend tag tai joku haaste olis kiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitosta verna kommentista! Katsotaan jos innostuttais Susanne kans tekeen joku haaste kun saapuu tänne Ouluun :D!

      Poista
  4. Ihana postaus ja video !♡ toivekuva postaus ois kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia paljon kommentista ja se voisikin olla kiva kun ei pitkään aikaan ole ollut! :)

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos