tiistai 1. syyskuuta 2015

jotain josta kirjoittaa

Mitä tehdä kun olisi paljon kirjoitettavaa, muttei tekstistä tule mitenkään päin järkevää tai edes luettavaa? Olisi paljon kivoja kuvia tekstin ohelle, mutta entäs se teksti? Haittaako jos jokaisesta postauksesta puttuu se olellinen, kirjoitus ja selostus valmennuksesta? Jaksatteko katsella pelkkiä kuvia tietämättä mitä tunnilla tehtiin? Minä en ainakaan jaksaisi, tosin en jaksa kirjoittaakaan, mutta haluaisin kovasti... ristiriitaista. 
Haluaisin kovasti tehdä myös videoita, muokat kuvia, järjestellä konetta tai vaan maata ja lukea kirjaa samalla musiikkia kuunnelle. Ainiin kuulokkeet hajosi, hups. Tekisi mieli juosta, ulkona on tosin pimeää ja kello on puoli kaksitoista yöllä, ei ehkä turvallisin aika mennä ulos kaupungin laitamilla. Väsymys iskee vasta varti yli kakstoista niinkuin joka ilta ja se netfliksikin on peruttu, minun toimesta, tupla huoh!

Katsotaan milloin jaksan taas kirjoittaa tai tehdä muutakaan fiksua. Saa toki laittaa postaus ehdotuksia jos jokin niistä nappaisi ja saisi minut kirjoittamaan suomea ymmärrettävästi.
Kuvista jo varmaan joku tunnisti että menin tänään Silvellä. Menin ihan extempore tunnille ja pääsin tämän jättläisen selkään. Kaisa oli päivällä käynyt läpiratsimassa Silven ja olihan se aivan mahtava ratsastaa. Niin kevyt että jäin helposti matkustamaan, hupshups. 

Laukassa se oli aivan superhyvä! Kulki kivasti tuntumalla ja laukkasi pyöreää pyörivää keinuhevoslaukkaa. Aivan kuin olisi ollut hienommankin kouluhevosen selässä eikä meijän jännevammasta parantuneen höselön jätti tamman selässä. Loma on tehnyt sille terää ja nyt se jaksaa taas keskittyä työntekoon 100 prosenttisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos