maanantai 31. elokuuta 2015

elokuun viimeiset

Nyt on sitten elokuu pulkassa. Aika on mennyt ihan tosi nopeasti ja tuntuu ettei ole taaskaan mitään kerennyt tehdä. Vaikka elokuun aikana on tapahtunut vaikka ja mitä! Kuvia on ihan hirveenä, mutta kaikkia kuvia en viitsi laittaa julki sillä niitä on oikeasti muutama satakappale. 

Vihdoin ollaan päästy myös Vilman kans normi reeniin. Pari viikkoa sitten samalla viikolla kun kaaduttiin Rocon kans, kävin Vilman selässä vain maanantaina maastossa, torstaina kierroksen kävelemässä ja sunnuntaina hieman hömpsyttelemässä. Sillon Vilmalla oli muutenkin hieman kevyempi viikko. Samaisella viikollaVilma sai jonkun allergisen reaktion tapaisen, pikku polttiasten ansiosta ja hinkkasi tukkansa pois... Koko putte oli ihan pateilla ja sitä kutisi ihan hirveästi. Nyt onneksi hellittänyt.
torstaina Miia nappasi muutaman kuvan meistä
Edellis viikko meni siis normaalisti maanantaina maastossa, tiistai vapaa, torstaina pääsin pitkästä aikaa pomppimaan pikku esteitä Vilman kanssa. Lauantaina mentiin länkkypenkillä josta jo kirjoitinkin. Sunnuntaina ratsin ihan kunnolla. Menin ravi-ja laukka puomeja sekä kavaletteja. Vilma oli ihan todella hyvän tuntuinen. 
yllä olevat kuvat on torstain tunnilta napattu ja loput postauksen kuvat otettu sunnntailta

Torstaina on sitten lähtö kohti ypäjää Vilman kanssa! Suuntana Suomenratsujen Kuninkaalliset 2015. Vilma on saanut jo etusiin hikin reijät, nurmihokkeja varten. Kisaamme vain kahtena päivänä, lauantaina ja sunnuntaina. Mennään la 80cm ja 90cm ja su 85cm. Tavotteina on saada puhtaat radat ja jokunen sijoitus. Vilma on nyt tuntunut tosi hyvälle että lähdemme varmoin mielin kisaamaan isolle derpykentälle! Koitan saada kirjoitettua vielä jotain ennen reissua, mutta viimeistään reissun jälkeen.

1 kommentti:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos