lauantai 29. elokuuta 2015

lännenratsu + tallipäivä videopostaus 29.8

Ajattelin tänään pitkästä aikaa kuvata tallipäivästä videopostauksen. Menin tallille hyvin poikkeuksellisesti pyörällä. Matkaahan minulla tulee pyöräteitse 16 km sinne ja toiset 16 km takaisin. Ilma oli onneksi kiva pyöräilylle ja matka taittui nopeasti.
Video jäi hieman tyhjäksi osittain. Sillä välillä kamera oli laturissa... taisin taas unohtaa ladata sen, hups! Toisinaan se jäi laukkuun vetskari tiukasti suljettuna. Videossa olevan matskun lisäksi autoin tuntilaisia, vein heppoja ulos, söin, siivoilin vähän tallia, pesin hevosia jne.

Ratsin tänään pitkästä aikaa länkkypenkillä. Onneksi parempi ruskia satula sopi Vilmalle, se kun on parempi itelle istua. Mentiin ihan rennosti koko tunti. Käynnissä hieman taivuttelua ja pysähdys-peruutus treeniä. Ravissa annoin Vilman kulkea valitsemassaan muodossa, kunhan se oli avuilla ja asettu sisälle kaarteissa. Itse asiassa Vilma oli oikein mukava ja yhteistyö haluinen. Saatiin monia hyviä pätkiä ja Vilma ei kirkonut tai repinyt. Hieman se kaatui kaarteessa sisälle sillä en länkkäpenkissä saanut pohkeita niin hyvin kiinni kuin normaalisti. En antanut sen kuitenkaan haitata menoa. Laukassa mentiin ympyröitä ja siirtymiä.
   Taidan alkaa harrastamaan lännensatulalla ratsimista useamminkin, oli se vaan sen verran kivaa. Varsinkin kun päästään sänkipellolle! 
Mitäs tykkäsitte? Haluatteko nähdä jatkossakin näitä?

6 kommenttia:

  1. Oi Turkka näyttää kyllä kivalle paikalle ja hevoset siellä näyttää niin onnellisilta! Ja en kestä liian ihania varsoja :3 ❤ Mutta kivoja kuvia ja tosi kiva postaus :') !

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus;-). Hyvähän sitä nyt on uutta pyörätietä huristella.

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos