tiistai 18. elokuuta 2015

ei oikein mitään tärkeää

1.
Koulu on alkanut viikko sitten ja lukkariksi on muodustunut hyvin erilainen kuin ennen. Meillä on maanantait ja torstait 13-18 leipomoa joten saankin sitten herätä aikaisin ja suunnata bussilla tallille ratsimaan Vimpun ja Aatun ennen koulua. Muina päivinä koulua onkin sitten korkeintaan kahteen joten sinänsä päivät on ihan kivoja paitsi torstain tunti jää nyt tämän jakson ajaksi kokonaan pois. Nyt minulla on kuitenkin hyvä kirjoitella iltaisin koulun jälkeen blogiin ja tehdä videoitakin!

Vietin viime viikonlopun, oikeastaan torstaista lähtien Tuurissa Miljoona hevonen kisojen parissa. Itse en ollut kisaamassa vaan hoitamassa, kuvaamassa ja nauttimassa auringossa, sekä saamassa kauniit aurinkolasi rusketukset. Siitä on kuitenkin tulossa ihan oma postaus kunhan saan kaikki ne 1500 kuvaa muokattua.

Nyt kuitenkin päätin hieman julkaista niitä peltokuvia mistä puhuin muutama postaus sitten. Tässä ne nyt on! Löytyykö joukosta lempparia?
 2.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
 8.
Viikonloppuna on tiedossa kisaamista tällä kertaa ratsuna ei toimi tuttu ja turvallinen Vimppu, vaan pääsen kisaamaan pitkästä aikaa Rocolla. Hyppäsin sillä tässä muutama viikko takaperin ja huomenna olisi taas tarkoitus hieman reenata, Luokkina toimii 80cm arv. 367.1 ja 100cm arv. A2.0. Jos saan huomiselta kuvia niin teen kunnon valmennus postauksen! Nämä kuvat on napannut äiti muutama viikko sitten valmennuksesta.
Sunnuntaille on sitten paljon uhatut koulukisat Piskon kanssa. Mennään vaan hieman katselemaan valkoisia aitoja ja hakemaan hyvää mieltä kivan ja helpon radan myötä. Ratana siis toimii helppo B:0 2009 josta ollaan ennenkin suoriuduttu prosentein 59,55% joten nyt onkin tavoitteena saada yli 60% Tosin viimeksi menimme seurakisoina ja nyt on vuorostaan aluekisat. Toivon mukaan saan kisoihinkin kuvaajaa jotta postaukset olisi helpompi kirjoittaa!

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mä näin sut miljoonahevosessa :)

    VastaaPoista
  2. Millon teet sen toivekuvapostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viimeistään ensiviikon alussa, riippuu miten saan kirjoitettua normi treeni postausksia nii julkaisen sen johonkin hyvään väliin

      Poista
  3. Kuva yksi on todella hieno, vois tehdä vaikka julisteen. Rocon kanssa nuo hyppy kuvat aivan mahtavia. Onnea tuleviin kisohin Piskon kanssa.

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos