torstai 20. elokuuta 2015

kävin sitten maistamssa hiekkaa

Ja ihan kunnolla kävinkin ja niin kyllä kävi Rocokin!
Eilen oli meijän estevalmennus. Tarkoituksena oli hypätä lauantain kisoja varten, mutta asiat eivät menneet kuten suunniteltiin...
Tunti aloitettiin ihan normaalisti omatoimisilla alkuverryttelyillä. Roco tuntui ihan hyvältä ravissa ja laukassakin kuunteli tosi kivasti. Aloitettiin vasemmassa hyppäämään okseria joka oli alkuun ristikkookserina. En meinannut oikein löytää hyviä paikkoja vaan hypittiin mistä sattuu. Este muutettiin oikeaksi okseriksi ja siihen sain paremmat paikat. Tultiin vielä muutaman kerran isompi okseri.
Vaihdettiin suuntaa ja tulimme kerran pelkkä okseri. Sitten okseri-pysty linja kaarevalla siinä sain paikat kohdilleen. Pystyltä jatkoimme samalle okserille eri suunnasta ja tällä kertaa lähimme ihan hyppäämään aivan liian läheltä ja kaadoimme koko esteen. Kaisa käski tulla koko homman uudestaan. Otin hyvän laukan alle ja suuntasin okserille en nähnyt paikkaa ja Roco lähti hyppyyn aivan liian kaukaa jolloin se itsekkin koitti korjata ja ottaa askelta, mutta ei enään saanut vaan ponnisti suoraa esteen sekaan.

Roco meni ensimmäisenä päälleen ja siinä vaiheessa kerkeän ajatella että 'toivottavasti en jää alle' Ja samassa mie lennänkin jo kauniisti kädet hieman naamaa ennen suoraan hiekkaan. Yritin ilmeisesti päästä siitä ympäri mutta luuni sanoivat että en tainu siihen asentoon ja pyörin kylen kautta ympäri juuri sopivasti pois Rocon etujalkojen tieltä, sen koittaessa nousta ylös. Sain vasempaan lonkkaan osuman toisesta etusesta ennen kuin Roco pääsi jaloilleen ja pysähtyi kuin seinään. Minun maatessa sen takajalkojen kohdalla. Siitä se varovaisesti nosti jalkansa minun yli ja jäi siihen seisomaan. Ei se tyhmä ole!

Jaloille päästyäni kävelin talliin ja pesin naamani ja katsoin että olen ihan ok. Hetken oltuani kävelin takasin kentälle laitoin varusteet päälle ja kiipesin takaisin Rocon selkään. Liisa oli ottanut Rocon kans muutaman hypyn ja se oli ok. 

Ravailin hetken ja otin vähän laukkaa. Halusin ottaa muutaman hypyn. Tultiin samaa okseria kuin aluksi ensin vasemmasta. Lähestyin okseria ja paikka ei osunut ja itse olin että ei mennäkkään joten Roco tökkäsi. Uusi yritys tällä kertaa nokka ylhäällä ja jalat kiinni, ei mitään ongelmaa. Tultiin vielä muutama hyvä hyppy ja sitten pari hyppyä myös oikeasta. Sain hyvät paikat ja hyvät hypyt. Otin loppu ravit ja kävelin maasta. 

Selvittiin molemmat säikähdyksellä ja lääkirikäynnillä. Minulle tuli hyvin paljon mustelmia ja ruhjeita ja joikaista lihasta särkee, mutta ei auta kuin lähtä tallille Vimppua katsomaan. Huomenna pitäisi sitten kiivetää taas Piskon selkään ja katsoa mitä lihakset sanovat. Lauantainkisat peruttiin Rocon kanssa ja sunnuntaina on vain koulukisat Piskon kanssa. 

14 kommenttia:

  1. onneks ei käyny mitään pahempaan kun noin hurjan näkönen oli että hyvin olisi voinut käydä pahemmi :/ eikun uuden kypärän ostoon/vaihtoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uusi kypärä on jo hakusessa, sen verran päälleni tulin että taitaa olla parempi uusia

      Poista
  2. Hyi kamala miten kauheelta tuo kaatuminen näytti :o Onneks Roco jäi noin kiltisti seisomaan paikoillen eikä mitää vakavaa sattunu! Hypyt näytti tosi kivoilta ja sun esteistunta on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  3. Hui, tuo kaatuminen näyttää kyl tosi hurjalta! Hyvä, ettei pahemmin käyny ja pääsitte vielä epäonnistumisenkin jälkeen jatkamaan hyppäämistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä nyt kaikki lihakset oli kipeet seuraavana päivänä ja oli hyvä mennä takas ja hypätä ettei jää mittään kammoa!

      Poista
  4. Onneksi olet kunnossa, hurjan näköinen kaatuminen. On Roco viisas hevonen.

    VastaaPoista
  5. Huiii :o onneksi viisas hevonen ♥ hurjan näköistä oli :o onneksi ei tosin pahempaa

    VastaaPoista
  6. Hui näyttipä pahalta tuo, hyvä ettei pahemmin käyny! Kiva postaus ja tosi kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  7. hui ! mullakin kerran käynynt aika samanlainen tapaturma ... tosin huonolla onnella, poni tuli polvilteen mun päälle :-D onneksi tällä kertaa sulle ei käynyt pahemmin !

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos