lauantai 11. kesäkuuta 2016

kuulumisia sekä kesäsuunnitelmia

Taas on kerinnyt tapahtua ihan hirveän paljon! Viime viikolla oli valmistumisjuhlat ja muillakin loppui koulut, sekä lomat alkoivat. Minä jatkan edelleen lomailua, välillä tallivuoroja tehden ja Peikkoa ratsastaen. Pari viikkoa sitten oli todella lämpimät säät ja nyt kesäkuun kunniaksi on lämpötila laskenut takasin +10 ja vieläkin alemmas.

Peikon kanssa olemme hyppineet itsenäisesti ja valkassa erilaisia sarjoja, jumppasarjoista kolmoissarjoihin. Maastossa ja rannalla on monta kertaa tullut baanailtua, sekä mentyä rennosti. Ollaan myös uitu lämpiminä päivinä. Kouluratsastusta ollaan harrastettu ihan liian vähän ja vasta tällä viikolla skarppasin sen suhteen. 

Nyt on parhaillaan menossa meidän ensimmäinen yhteinen kisaviikonloppu. Tänään oli estekilpailut ja huomenna on koulukilpailut. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin!

Olen vihdoin saanut ostettua Pekelle nurmihokit ja pääsemme toivottavasti jo ensiviikolla testaamaan maastoesteitä! Muutaman kerran olemme jo käyneet raviradalla hyppäämässä vesihaudan yli. Eikä siinä ole ollut muuta ongelmaa, kuin Peken innokkuus.

1.6 (c)äiti
4.6 (c)äiti

Olen saanut uuden liikutushevosen, jolla ehkä joskus tulevaisuudessa kilpailen. Kyseinen hevonen on nimeltään Petronella Mix tutummin Nella. Nella on iso musta suomenhevostamma. Se asustaa samalla tallilla Peken kanssa, mutta eri käytävällä. Joten ei edes tarvitse vaihtaa tallia Nellaa hoitaessa ja liikuttaessa.


Olen ratsastanut sillä nyt muutamia kertoja kentällä ja maastossa. Nella on osoittautunut oikein kivaksi hevoseksi vaikka uusi talli vielä ja alueet ovatkin vielä jännittävätkin. Sillä on isot liikkeet Peikkoon verraten, sekä sen ratsastettavuus on hyvin paljon erilaisempi, kuin Peken. Olen silti todella iloinen, että saan ratsastaa sillä. Erilaisilla hevosilla meno on kivaa vaihtelua. Nellasta tulette varmasti kuulemaan lisää tulevaisuudessa!

26.5 ensimmäinen ratsastus kerralta. (c) Susanne

Kenttäkisojen lisäksi olen suunnitellut kisakalenteriin muutamia 2-tason koulukilpailuja ja 1-tason estekisoja, jossa haemme hyviä ratoja ja onnistuneita suorituksia. Kilpailemisen ja treenien joukkoon mahtuu paljon maastoilua, uimista, ilmansatulaa humputtelua ja raviradalla baanattelua! Sekä pieni loma maaseudulle.


Ensiviikon torstaina käännetään auto vinkkoineen kohti Kopsaa, jossa olemme Susannen luona seuraavan viikon torstaihin asti. Vaikka sanon sitä lomaksi niin sitä se ei ole! Mitään hulluja treenejä emme mene, mutta maastoilu ja esteiden hyppely, sekä rento tuuppailu kuuluu ohjelmaa. Myös yhdet estekisat saimme tungettua siihen viikon sisälle. Viikosta on tulossa erilaisia videoita ja postauksia! 

2.6 (c) Miia

Tästä postauksesta tuli todella sekava, eikä yhtään sellainen kuin suunnittelin. Nyt kesän kunniaksi koitan ryhdistyä ja alkaa postailemaan useammin, jotta te pysyisitte paremmin kärryillä meidän tekemisistä! Tarkoituksena olisi päästä siihen kolme postausta/viikko rytmiin. Se ei ole edes mahdoton tavoite sillä saan kuvamateriaalia melko useasti. 

3.6 (c) äiti
6.6 (c) äiti
Toinen oli niin innoissaan! Tämä askellus kouluradalle, niska vaan ylös ja turpaa eteen!

Peikko pääsi viime viikolla valokuvamalliksi Miian lakkiais-kuviin. Pieni musta oli oikein hienosti kuvissa vaikka ruoho ja oksat tuoksuivatkin todella hyvältä! Kuvista tuli todella kivoja vaikka itse sanonkin. En malta odottaa että pääsen itse Peikon kanssa ottamaan valmistumiskuvia!


4 kommenttia:

  1. miks peikolla on 5 kuva alhaalta tommone kuolain ? mikä sen idea on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on meidän maastoilu kuolain, kun on tarkoitus rällätellä. Sen yksinkertainen tarkotus on olla jarruna.

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Ihanan raikkaita ja kivoja värejä kuvissa. Ootan kyllä innolla seuraavia postauksia :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos