sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

119. lomailut on nyt lomailtu

Nyt se loma loppuikin jo... Huomenna ois koulua ja heti kaheksaksi, ei jaksais yhtään. Mutta nyt ku ei oo enää TOP:pia niin pääsen postaileen useemmin ja koitan raahat kuvaajankin vähintää kerran viikossa tallille nii jottai kuvamatskuukin tulee.
 
Loppu viikosta ollaan koitettu jottai koulua vääntää mutta ei se oo oikein meitä kiinnostanu... Ollaan oltu ihan loma fiiliksissä vielä, mutta ens viikosta lähtien ois tarkotus lkaa ihan kunnolla reenaa et saahaan tamma kisakuntoon ja päästään kisabaanoille!
 
sori ku muutama huono puhelinlaatuinen kuva, värittämässä postausta

 Tänään meillä olikin sitten tällänen hölläilypäivä. Aluks käytiin juoksentelemassa kentällä, tai oikeestan mie juoksin ja Toto käveli rauhallisesti mun perässä, tais sitäkin vähän laiskottaa. Sitten pyysin Totoa juoksemaan, kuten sille kirjaimellisesti sanoinkin. Se sitten juoksenteli kentällä. Huusin sitten "seis!" ja Toto hiasti käyntiin ja pysähty, wau! Se ei oo koskaan ennen totellu mua nui hyvin :3 sitten huusin "tänne" ja pikkunenhan tuli mun luokse. Tehtiin tätä muutaman kerran ja sitten siihen taisi Totolla mennä into ku ei enää kiinnostanu, tuijotti vaan mua ja sitten käveli toiseen suuntaan. No sitten vaihtuikin leikki, Toto juoksee ja Venla seisoo. Toto oli siitä ihan mielissään ku sai juoksennella pitkin kenttää ja välillä se sai kesken laukan jotti pukkiloikka kohtauksia ja pomppi paikallaan, sitten pinkas takas laukkaan. Tämän jälkeen malttoi se taasen tulla mun luokse syömää porkkanoita.
En malttanu olla poies Toutoun kyydistä niin hain kypärän ja hyppäsin kyytiin. Nyt kun kenttäkin on sulanu niin ei tarttenu varoa et kaajuttais tai muutenkaan liukstuttais vaikka mentäiskin päittillä ja hieman pitkänä. Laukkailtiin sit siinä ja tehtiin ravissa voltteja. Muutamat siistymiset tehtiin ääniavuilla pelkästään.
Käväsin sit laittaa suittet päähän et saisin hieman ratsastettua mutta ei, ei meitä kumpaakaan hyvittanu niin päätin lähtee vähän käppäileen tallipihaa ympäri. No päädyttiin sitten ranta tielle ravaileen ja siellähän se tyttö päättikin kuunnella mua ja kulki kevyenä ja pohkeesta eteen ratsastettavana. Tehtiin sitten muutamia lisäyksiä ja olihan Toto vähän mielissään. Taitaa olla(tai molemmat ollaan) vaan vähän turhan kyllästynyt tuohon kehän kiertoon.
 

Mitäs mieltä ootte tälläsistä postausksista? Ja erikoispostaus ehdotuksii saa laittaa!
 

 -venppa

4 kommenttia:

  1. Kiva tää oli. :) Ainahan ajankohtaset ratsastuskuvat ois toivottuja mutta aina se ei ole mahdollista... Teeppä MyDay kuvina ja elämäni hevoset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ku tykkäät:) ja itekkin tykkäisin enemmän kirjottaa ku ois kuvia tai videoo mut yleensä jos ollaan kavereittenkaa yhtä aikaa tallilla on joko pimeetä tai kuvaajalla muita hommii nii :/ ja kiitti vinkeistä!

      Poista
  2. Kiva postaus ja Toto on kyllä aivan söpö ♥ Tee vaikka sellainen et mitä kaikkea erinlaista oot oppinut Penalta, Meseltä ja Piskolta? Joku elokuvakin ois kiva :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos