sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

125. rällättelyä ja reeniä

Nyt ei oikeestaan oo kauheesti tapahtunu. (postaus oli tarkoitus tulla jo perjantaina, mutta en kerenny saaha loppuun joten tänään tuleekin sit kaks postausta)Maanantaina oli meiltä vapaa ja ke äiti kävi ratsiin Totolla. Wow mulla on siis ollu kaks tallitonta päivää! No loppu viikko meneekin sit ihan tallilla ollessa ja touhutessa.
 
Ei taaskaan ole ajankohtaisii kuvii, joten päätin näillä ihanilla Veikon kuvilla piristää postasuta.
 
Innostuin vähän muokkaileen näitä eilen illalla
 
Tiistain olikin vuorossa kouluratsastusta pellolla. Eihän siitä kauheesti mittään tullu kun Totolla oli ihan meno päällä. Meninkin vain kaikki askeleet läpi ja sain sen lopulta rentoutumaan. Oikea kierros ei ollut läheskään yhtä hyvä kuin vasen. En saanut millään sitä läpi oikealle. Laukassa sain hieman paremmin pehmitettyä sitä kuin ravissa. Päätettiin sitten päästellä oikein kunnolla niin ravissa kuin laukassakin. Onneks vauhti on se meijän juttu! Käytiin vielä käppäileen pitkin turkkaa ja mentiin sitten talliin.



Torstaina meillä olikin vuorossa hyppyreenit. Kentällä oli yksi kolmen askeleen linja, kolmois sarja ja puomi-okseri-puomi tehtävät. Alkuverryttelyksi otimme siksakki väistöjä ja kulmiin voltteja ravissa sekä laukassa. Toto oli melko kivasti kuulolla. aloitettiin ihan helpolla kaheksikko tehtävällä jossa piti hypätä neljästi kahen esteen yli. Se ei mennyt ekalla kerralla kovinkaan hyvin Toto kiikutti ja kääntyvyys oli 0% tuli rikkoja ja sähläystä! Sitten päätin nakata jalkkarit kaulalle ja mennä ilman niitä. Sehän helpotti ihan hirveesti kun istuin penkkiin koivet kiinni. Vaihettiin sitten sarjalle joka oli meille tosi helppo. Askeleet osuivat joka kerta hyvin, joten ekasta esteestä selvittyä loput menivät sitten siinä samassa. Tulimme sitten muutaman kerran molemmista suunnista kolmenlaukan linjan. Tultiin loppuun vielä muutama reilu 80cm rata. Tehtiin loppuverkat ja kannettiin esteet loppukäyntien aikana pois. Oli oikein kivaa ja taas sitä oppii uutta!


 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos