maanantai 17. maaliskuuta 2014

121. pari tosiystävää

Moikka taas pitkästä aikaa!
 
Nyt ei oikeesti kirjoitus suju, vaikka ois kauheesti kivaa kirjotettavaa nii saatte tänään sitten tyytyy lauantain kiviin ja videoihin. (blogger vastaa laadusta!)
 

Alkuviikosta en ite käyny ratsii ollenkaa kun äiti meni ma ja ti.
Keskiviikkona oli sitten kankeilua mutaisella kentällä kun peltokin oli nii pehmee ettei siinä voinut mennä.
Torstaian olikin koulutunti kauheessa kaatosateessa, jossa mentiin koottua laukkaa ja loppuun laukan vaihtoja. Tunti oli tosi kiva vaikka vettä tuli ja tuuli oli ihan hirmuinen.
Perjantaina menin rennosti koulua ja jumppailin Toton kaulaa ravissa ja laukassa. Toto tulikin kivasti tuntumalle ja sain tehtyä kokoamisia ravissa ja laukassa sekä otettiin himan reippailulaukkaa. Ai että on se vaan nii ihana
 
 
Lauantain tunnilla meninkin Piskolla kun illemmalle oli tiedossa hyppyreeniä Toton kaa. Vastaasetukset ja lisäykset oli tunnin aiheena. Nämä sujuivat oikein mallikkaasti ja Johanna oli ihan ihmeissään miten Pisko kulki nuin hienosti ja siitä lähti lisäykset ravissa ja ne makeet keskilaukat, ah että on tuokin pikkuputte kyllä yllättäjä!♥
 
Tätä könästä pitäs koittaa laukassa päästä eroon!!



mitäs me kankeilijat


miten nää nyt kerättiinkään?











              

Illemmalla oli sitten hyppy reeniä ja mitäs sieltä taivaalta tulikaan no lunta! Joten kuvat on sen  mukaisia. Mentiin noin 80cm rataa ja Toto oli hieman innokkaan ja takajalat jäi tämän takia hieman käyttämättä, no taisin miekin jäähä hiemna matkustelemaan mutta harjotus tekee mestarin!
 





            

Sunnuntaina mentiin ihan illasta ratsii. Tein taas hieman kaulan jumppausta ja kaikki askellajit läpi. Oli se Toutou kyllä nii kiva koko viikonlopun. Loppu tunnista käskin Miian tandemille ja siinä sit pompittii kenttää ympäri, oli kyllä hauskaa!
Tänää sain sit yli puhuttuu Satun Toton kuutiin jolloin se rasti sit sen läpi ja laitto kunnolla töihin. Menin ite kuitenki alku ja loppu verkat hepolla.
 
taijan just tarkistaa kevennystä :D
Tälle viikolle onkin sitten tiedossa Annen hyppyreeniä, jos kenttä on hyvä, Johannan koulutunti ja Satun kouluvalkka! Huomenne käyn maastoileen ja keskiviikkona on vapaa päivä. Oon aika hyvin saanu viikon täyteen kaiken näköstä kivaa. Arvatkaas mikä päivä se torstaina on! Silloin tulossa pitkää postausta ja videoo, jos kerkeen ne keskiviikkona saah valmiiksi!
 
-venppa


4 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos