maanantai 23. marraskuuta 2015

joulukalenteri? + talvinen kuvapostaus

Toisinaan asiat eivät mene suunnitelmien mukaan. Tänään oli tarkoitus kirjoittaa kunnon postaus kuvien ja tekstin kera, mutta kuinkas kävikään? 

Bussi oli tunnin myöhässä ja saavuin tallille kiireellä. Lähdin maastoon ja unohdin puhelimen laturiin radion viereen. Maastossa oli oikein ihanan valoisaa lumen ansiosta ja kerkesin vielä takaisin tallille, että Vilma kerkesi tuntilaisille. Sitten pitikin jo kiirehtiä eläinlääkäriin, sillä tallipupulle oli sattunut pieni tapaturma. Takaisin tallilla olimme puoli 9 ja kotiin pääsin puoli 10. Nyt kun kaikki tärkeät ja pakolliset iltahommat on valmiina kello näyttääkin puolta kahtatoista, yhdeksän tunnin päästä pitäisi jo olla kouluun menossa. Tässä sitä taas ollaan kirjoittamassa pikaisesti jotain postauksen tapaista.
Joulukuu lähenee taas hyvää vauhtia ja olisi aika kysellä teiltä, lukijoilta haluaisittekote että minä teen joulukalenterin tänne blogiin? Voitte vastata kysymykseen kyselyssä joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa. Olen jo kahtena vuonna koittanut tehdä joulukalenteria ja se on tyssännyt molempina vuosina siihen 20. päivän paikkeille. Tänä vuonna olisi tarkoitus saada se 24. päivään asti. Minulla on muutamia postauksia jo kehitteillä, jos teillä on jotain postaus ehdotuksia joita voisin joulukalenterissa tehdä niin kommentoikaa alas!
Kaikki on varmaan huomanneet että lunta on satanut viikonloppuna ja niin sitä tuli myös meillä! Käytiin ottamassa muutamia ihania lumikuvia hevosista ja ajattelin laittaa tähän muutamia niitä. Kuvia on ottanut minä, Verna ja Maria. Löytyykö kuvista suosikkia?
 1.
 2.
3.
 4.
 5.
 6. tonttukuvat hieman aikaisessa, mutta ei sitä tiedä onko lunta enään joulukuussa!
 7.
 8.
 9.
 10.
 11.
 12.
 13.
 14. 
15. 

5 kommenttia:

  1. hyvä postaus ja ihania kuvia! mun lemppareita oli 3, 8, 12 ja 14:) tee joulukalenteri!=)

    VastaaPoista
  2. Vitsi, että ihania kuvia!❤️ Ja tee todellakin joulukalenteri, se olis super kiva!

    VastaaPoista
  3. Tee todellakin joulukalenteri! :)

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos