sunnuntai 1. marraskuuta 2015

itsensä ylittänyt

Paljon on tapahtunut, paljon on jäänyt kertomatta, ei sitä ole edes itsekkään vielä sisäistänyt kunnolla. Nyt en siis puhu hevosista, vaan koulusta. Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu, tämä tyttö suuntaa helmikuussa 5viikoksi Hollantiin työssäoppimaan! 30.10 oli enkun kielisen CV:n ja motivaatiokirjeen palautus, myös enkunkielisessä haastattelussa on tullut käytyä ja siitä selvitty. Nyt vain etsimään vielä se työssäoppimispaikka, asuinpaikka on jo tiedossa. Tämä on osa syy  siihen miksi on ollut hieman hiljaisempaa blogissa, mutta nyt on osa hommista tehty ja saa hieman hengittää. 

Monia saattaa kiinnostaa mitä blogille käy jos nyt pääsen lähtemään Hollantiin, entä Vilma ja Aatu. Hepat jäävät toki Suomeen ja loogisesti vuokraus sekä liikutus loppuu siksi aikaa. Blogi kuitenkin tulee säilymään. Mukaan on kuitenkin lähdössä kypärä ja saappaat, sitä ei tiedä että minkälaisten nelijalkaisten selkään sitä pääsee kiipeämään. Mutta pidän teidän ajantasalla asioista, kunhan saan ne itsellenikin selviksi!
Sitten hieman myös parin viikon heppailuja. Perjantainahan lähdin kohti Helsinkiä josta saavuin vasta maanantaina kotiin. Sieltä on tulossa oikea postaus My Dayn kera kunhan saan kuvat ja videot muokattua.

Maanantaina pääsin pitkästä aikaa hyppäämään onnistuneesti ja oikein opettavaisesti Vimpun kanssa. On se mahtavaa kun vihdoin älyää ettei sitä kannata ottaa liikaa eestä ennen estettä vaan ottaa kiinni kaarteessa ja ratsastaa mielummin vähän eteen kohti estettä tai sitten vain odottaa hyppyä. Alkuun mentiin pienillä esteillä rataa, sitten hieman isommilla ja lopuksi pompittiin yksittäistä okseria joka oli 95cm, paikat osuivat ja saimme hyvä hyppyjä. Siihen oli hyvä loppettaa ja näillä mentiin sunnuntain kisoihin.
Samana päivänä menin Aatun kanssa ilman satulaa puomeja. Kellojensiirron takia viideltä alkaa olla jo pimeää joten Aatun kanssa menosta on vain videoita.

Keskiviikkona Vilma oli puottanut kenkänsä, torstaina se sai sitten uudet kengät ja pienet hokit jo jalkaansa. Päästin siis maastoon! Tarkoituksena oli että Miia olisi ottanut jonkun hepan mutta muilla ei ollut hokkeja joten mentiin sitten tandemilla! Siitä on varmaan ikuisuus kun on oikeasti ollut niin hauskaa parhana kaverin kanssa! Vilma oli ihan super sitä ei haitannut yhtään vaikka oli pilkkopimeää ja selässä pomppi kaksi nauravaa ja iloisesti puhuvaa tyttöä. Välillä naurettiin niin paljon ettei selässä meinannut pysyä. Päästiin jopa laukkaamaan muutamalla pehmeällä tiellä. Kotiin päin tultiin hieman reippaasti, mutta se sai vaan iloisemman olon. 

Lauantaina käytiin koulutunnilla Vilman kanssa, siitä ei ole kuvia niin en ala sen kummemmin selostamaan. Opeteltiin myös Piskon kanssa pihatossa oloa, kun se on kesän jäljiltä jäänyt pihattoponiksi, mutta se ei vaan ymmärrä sitä pelottavaa pihatto tai sinne menoa yksi.

Sunnuntaina oli pitkästä aikaa kotikisat ja tälläkertaa hypellen! Mentiin Aatun kanssa tuttu ja turvallinen 70cm jota ei taaskaan päästy puhtaasti vaan otimme heti kakkosen alas. En vain yksin kertaisesti ratsastanut linjaa mitenkään ja väli kävi ahtaaksi. Loppu rata menikin sitten oikein mallikkaasti! Jos sitä joku kerta muistain joka ikisen esteen ratsastaa. 
Minua hieman laiskotti joten laitoin molemmat radat yhteen videoon!

Vilman kanssa starttasimme 85cm. Verryttelyssä tamma oli oikein hyvän tuntoinen. Saimme hyvä paikkoja ja hyppyjä molempiin suuntiin. Nyt annoin sen tulla rauhassa itse ja tarvittaessa autoin hieman enemmän.

Radalla otin heti liikaa ensimmäiselle kiinni ja tultiin hieman hassu hyppy, mutta ratsastin reippaasti kakkoselle ja linja tuli ongelmitta. Kolmonen hyvin, neloselle sekä vitoselle myös hyvät paikat. Kutonen hypättiin turhan laakasti ja takanen puotti sen, seiska hieman läheltä ja kasi vinosti yli. Maaliin selvittiin 4vp ja ei haitannut yhtään! Rata oli paljon sujuvampi kuin viime kisoissa ja pudotuksesta huolimatta tulimme sijalla kaksi ja sininen ruusuke lähti mukaan! 


6 kommenttia:

  1. En pysty kattoo videota kun se on kuulemma mykistetty,mutta kuvista näyttää hyvältä meno ja olis kyl tosi siistii päästä työssäopii ulkomaille!

    VastaaPoista
  2. Sun ja Vilman menoa on kyl aina yhtä kiva kattoa, ootte tosi hyvä pari! Menitte kisoissakin tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Meet kyllä kaikilla hepoilla aina nik hyvin! Ei me kyl pärjätä ilman sua tallilla mut siitä tulee varmaan tosi kiva reissu, innolla odottelen myös mydayta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kyllähän te pärjäättä! :D se on pikku hiljaa valmistumassa (;

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos