lauantai 7. marraskuuta 2015

linkkaa blogisi, bannerikisa & toivekuvapostaus ?

Nyt hiljaiseloa viettäessä (pari postausta odottaa luonnoksissa videoita jotka on vielä hieman editoimattomia) ajattelin pistää nyt tähän samaan postaukseen pystyyn kolme eri erikoispotausta! 

1. linkkaa blogisi!
- sinun on oltava blogini rekisteröitynyt lukija
- kerro linkkaamisen yhteydessä vähän blogistasi
- aikaa linkkaamiseen on 20.11 asti!
- teen sitten postauksen jossa kerron viisi-kymmenen parasta sen mukaan, miten paljon linkkejä tulee.

2. bannerikisa!
- osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla blogini lukija. 
- banneri pitää olla valmiina viimeistään 20.11 ja tällöin julkaisen kolme-viisi parasta ja paras banneri pääsee blogiini!  Palkinnoksi arvostelen kolmen-viiden parhaimman bannerintekijän blogin.
- lähetä valmis banneri sähköpostiini: venla.limma@hotmail.com
- ota kuvat banneriin blogini eri postauksista
- bannerin tekoon saat melko vapaat kädet
     Ainoat ehdot: 1. bannerissa tulee olemaan Vilman kuva 2. sen on oltava syksyaiheinen, 3. sen tulee sisältää blogini nimi "tavoitteet kaukana tulevassa", 4. bannerin tulisi olla mieluusti leveydeltään noin 1000 ja korkeudeltaan noin 400 pikseliä.
- vaihdan ulkoasun uuteen banneriin sopivaksi, joten sinun ei tarvitse tehä sen värimaailmaa nykyisen ulkoasun mukaan

3. toivekuvapostaus!
- laita tämän postauksen kommenttiboksiin toiveesi; millaisia kuvia haluaisit nähdä postauksessa

11 kommenttia:

  1. http://siljanponit.blogspot.fi/

    Blogi kertoo minun ja kahden ponini, sekä meidän perheen muiden heosten arjesta treenatessa. Kilpailen toisella poneistani ja äidin hevosella esteillä ja toista poniani liikutan harrastusmielessä kinnerpattien rajoittamana. Tervetuloa lukemaan meidän treenailusta ja muusta mitä päähän sattuu tulemaan:D

    Voisin yrittää väsä sulle jotan banneria, mutta katsotaan onnistuuko:D

    VastaaPoista
  2. http://valttikalttia.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 12.v heppa-arjesta. Mukaan mahtuu onnistumisia ja sekä tietenkin myös epäonnistumisia. Blogissa ei tällä hetkellä kunnollista päätähteä ole, mutta monia hevosia ja poneja saattaa esiintyä.

    VastaaPoista
  3. http://katariinajaraduga.blogspot.fi/ blogi kertoo -99 syntyneestä tytöstä ja hänen virosta tullessata hevosesta ja heidän kehityksestä tuleviin kisa koitotoksiin ja tavoottet siis on korkealla.

    VastaaPoista
  4. http://ronjajagrandi.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä pienellä maalaistallilla. Kilpailen kahdella mun hollantilaisella ponilla estepainotteisesti ja joskus postauksissa kerrotaan myös tallipihan ulkopuolisista tapahtumista. Pienemmän ponin kanssa ollaan tehty yhteistyötä jo kuusi vuotta. Sen sijaan isompi herra saapui meille vasta heinäkuussa ja sen kanssa on tavoitteena siirtyä ensi vuonna esteillä 1-tasolta 2-tasolle.

    VastaaPoista
  5. http://ellipo.blogspot.fi/

    14-vuotiaan poniratsastajan blogi, jossa seikkailevat kotitallissa asuvat neljä omaa ponia. Ponipostauksia laidasta laitaan, sekä paljon valmennus- ja kisapostauksia, sillä kilpailen pikkuponiruunani kanssa esteratsastuksessa. Tänä vuonna kisattiiin 2-tasolla metriin asti ja tulevana kautena kilpailen tämän ponin lisäksi myös uudella tuttavuudella, arabiristeytys-tammalla koulua.

    VastaaPoista
  6. http://nelijalkainenystava.blogspot.fi/

    Blogi kertoo minun ja ponini Aliisan elämästä kuvienkera. Mitä se sitten ikinä onkaan. Hevoset on elämäni ja ratsastelen sen pari kertaa viikossa aliisalla. Blogi on aika kuva painotteinen sillä tykkään kuvata mutta en sitten keksi kirjoitta mitään joten teksitiä eikauheasti löydy.

    VastaaPoista
  7. http://vuonoputte.blogspot.fi/

    Blogissani seikkailee vuonistamma Fiona ja suomenhevostamma Pyry. Arjessa tapahtuu kaikenlaista, kun tallissa on yhteensä 6 hevosta! Fionan kanssa tähtäämme ensi vuonna kisoihin, joten blogi painottuu treeneihin, mutta myös kaikkea hauskaa teemme yhdessä.

    VastaaPoista
  8. http://maailmammetakana.blogspot.fi/

    Kerron elämästäni sekä kahdesta kissastamme blogissani. Blogi painoittuu myös muotiin ja muihin hauskiin juttuihin.
    Postauksiin yritän saada riittävästi tesktiä ja myös kuvia :)

    VastaaPoista
  9. http://rozmaryn-z-sadyby.blogspot.fi/

    Lotta & Roi -blogi kertoo 18-vuotiaan lukiolaistytön ja hänen nuoren huzulponinsa puuhailuista. Ennen valmentauduttiin ja kisattiinkin melko tavoitteellisesti. Tällä hetkellä kuitenkin parannellaan ponin jännevammaa ja tulevaisuus määräytyy paranemisen mukaan.

    VastaaPoista
  10. http://sarajakeni.blogspot.fi/

    Blogissa seikkailee 16 vuotias new forest ruuna keni, sekä 5 vuotias suomalainen ratsuponitamma Roosa. Kentsun kanssa ei enää treenata aktiivisesti vanhan jännevamman takia. Roosan kanssa vielä tutustutaan toisiimme sekä koitamme rakentaa molemminpuolista luottamusta. Tervetuloa lukemaan :)

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos