torstai 21. marraskuuta 2013

70. viikko taas vierähti

En ole taaskaan kirjotellu pitkiin aikoihin. On ollu yhtäsuntoista tässä ja ei taaskaan oo kun muutama kuva lauantailta. En tykkää tehä kauheesti postauksii jos ei oo kuvii. Mut tässä nyt jottai kuluneesta viikosta.

Tiisatian <-- siis mitä? en itekkään ymmärrä mitä oon kirjottanu :D
Tiistaina*
Mulla oli iltatyöt kute tavallista. Vedin myös yhen tunnin mettään, menin siellä Vilmalla. Ratsin illemmalla myös Venlan pellolla. Aluks mentii kouluu ja sit käytiin rällätteleen kunnolla.
kesä 2013

Keskiviikkona
Juoksutin Venlaa noin 20min ja ratsin sen sitten juoksutuksen jälkeen. Sen jälkeen menin Aatulla tunnille. Se meni tosi kivasti ravissa, laukassa se oli taas sellanen pukkikone. Sillä oli vissiin vähän virtaa. Aatun jälkeen juoksin Piskon kyytiin ja menin sillä viimiselle tunnille. Piskolla oli ihan hirveesti virtaa! Ei oikein tunnista tullu mitään, mut pitkäpintasuuteni ansiosta pystyin lopputunnista jo nauttimaan ratsastuksesta.
Torstaina
Mulla oli oma tunti ja menin siinäkin Piskolla. Meillä oli esteitä, sellanen apilatehtävä. Pisko oli tosi kiva ja kuunteli tosi hyvin. Minätaas en ollut hyvä enkä kuunnnellut ollenkaa. Ootin kokoajan et pisko roikasee sieltä kaukaa mut se vaan kiltisti ootti mua viimiseen askeleeseen asti. Ja kun en ratsastanut enään viimisellä askeleella nii kieltoja tuli... tai sit vaan nakkasin ohjat pois ja pohkeet irti jolloin Pisko vaan kiikutti ku siihen oli annettu lupa. Onneks Pisko ei ota kauheesti nokkiinsa vaikka ratsastaja on hieman kujalla kaikesta. Loppupeleissä se meni ihan hyvin ainakin alku ja loppuverkat ku väännettiin kunnolla koulua.
kevät 2013, oispa jo lunta!
Perjantaina
Juoksutin illalla Venlan ja en vissiin menny muilla sillo :D en oikein muista... taitaa dementtia iskeä!
Lauantana
Menin taas tunnilla Piskolla.
Meillä oli jottai avoja ja väistöjä, kai? Pisko ei oikein kuunnellu vaan juoksi suu auki avoissa. Sale sit näytti pari niksiä mitä pitäs tehä et toimis ja muutaman maastakäsin tehtävän. Eli aletaan nyt reenaan maastakäsin juttuja.




Sunnuntaina
Olin siellä heppakerhon ohjaajan jatkokurssilla. Siellä meni sit kokopäivä.
olen  nyt ihan virallisesti hevoskerhon ohjaaja
 
Saatiin taas tälläset pussit


ja nää kaikki kirjat
Tiistaina
Mulla oli iltatyöt ja vedin taas maaston Vilmalla.


Tykkäättekste lukee tälläsii vai mielummin sellasii et kerron tarkasti yhestä tunnista yhessä postauskessa? Ja luetteko sen vaikka siinä ei oo kuvia?

Aattelin myös tehä sen joulukalenterin et jokaselle päivälle tulee jotain postausta.  Tämän lupaan tehä! Illalla tulee sit tuntipostausta vakka vanhoilla kuvilla lisättynää.
todella kaunis muokkaus ! (;


Nii  ja eilen sain tietää ihestä asiasta joka muuttaa suunnitelmia melkoisesti jos se nyt käy toteen. Siitä sit kerron lisää viimestään sunnuntaina. Ja ne jotka tietää siitä nii on ihan hiljaa asiasta!

-venppa

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Näitäkin on kiva lukea, mutta olis mukavampi, jos tulisi useammin ja vähän lyhyempiä postauksia missä kertoisit vaikka vähän tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) koitan nyt alkaa kirjottaan vähän useammin

      Poista
  2. Oli kiva postaus, itsekkään en tykkää kirjoitella blogiin jos ei oo kuvia

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos