sunnuntai 24. marraskuuta 2013

71. ei niin onnistunut hyppytunti

Sori unohin julkasta tän torstaina!

Menin tänään Saulilla tunnilla. Meillä ois pitäny olla koulua mut Anne ja Satu lähti Hankoon, joten Liisa piti tunnin ja se halus hyppyyttää. Meillä on sit kaks kertaa putkeen koulua.
kesä 2013
Kävelin alkukänyt pitkin ohjin. Sitten kerättiin ohjat ja käveltiin kierron reipasta käyntiä, siinä jo huomasin miten Sauli roikkui oikeessa ja sisä kylki  valui alas. Siirruyin raville ja jouduin melko kauvan etta sain sen jotenkin kivaksi ratsastaa. Tultiin ravissa muutamia väistöjä ja ne meni ihan ok mut vieläkin Sauli meni jotenkin mutkalla. Mentiin myös toiseen suuntaan väistöjä ja voltteja. Aina voltillle kääntymisessä Sale yritti puskee ulkolavalla läpi, eikä se halunnut kääntyä ulkopohkeesta. Tässä välissä pidensin jalkkareita vähän et saan omat jalat kiinni paremmin ja Saulin kulkemaan rehellisemmin. Otettiin laukkaa. Sale oli pitkä ja tahmee kääntymään, koitin kootasitä eestä lyhyemmäksi mut en saanut kauheen hyvää kontaktia siihen.
kesä 2013
Sitten alettiin tuleen oikeessakierroksessa tallipäädyssä kahtaminiestettä melko pienellä pääty-ympyrällä. Se ei menny oikein hyvin. Aluks Sale otti sellasia mini laukkoja ennen esteitä, sit se puski ulkoaläpi, laukka ei pyöriny kunnolla, se oli liian pitkänä ja ne vastalaukat jäi aina sen saman esteen jälkeen. Osa tästä kaikesta oli mun omaa virhettä kun en ratsastanut kunnolla. Hetken päästä se alkoi onnistumaankin ja sain hieman kootummaksi ja terävemmäksi sekä hypyt tuli ihan hyvästä kohti. Tultiin sit sellanen ässä mutka et pysty vasemmalta ja ristikko oikeelta sillasella kaarteella. Se meni hyvin ja Sauli viitsi vaihtaa laukankin esteen päällä!
Tultiin sit sellanen pikku rata ja Sale oli vähän unessa. Se puotti heti aluks sellasen 60cm pystyn. Sen jälkeen napautin ihan kunnolla-> Sale heitti ihan kunnolla persettä ja sen jälkeen se sit vei mut esteistä yli. Tais vähän ottaa aivoon ku komennettiin. Loppu rata menikin vauhikkaasti.

talvi 2013
Tämän  jälkeen otettiin loppuravit ja käynnit. En ollu kauheen tyytyväinen itteeni tunnin jälkeen mut virheitsä oppii!

-venppa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos