sunnuntai 12. tammikuuta 2014

103. hevostelua parhaimmillaan

Tänään meillä oli vähän rennompi päivä Toton kans.
 
Alku tunnista ratsastin  kuiteski ihan kunnolla Totolla. Ai että se oli kivan tuntonen. Aattelin eilen et se meni tosi hyvin mut tänään meni vielä paremmin. En kauheesti nyt kirjota vaan laittelen kuvia mitä Jomppe kävi meistä ottaan.
 

 


 
ainut laukka kuva joka jotenkin ees onnistu
loppuverryttely
 Ratsimisen jälkeen otin suittet poies ja tehtiin maastakäsin hommia. Seuraamista käynnissä ja ravissa. Laitoin myös Toton juoksemaan ja sitten huusin sille et "Toto tänne!" niin se aina tuli luokse, aluksi vain käynnissä mut loppussa se myös otti laukasta raville ja ravas mun luo. Tehtiin vielä kumarrus harjoituksia ja sitten päästettiin Jonppe ja Karkki kentälle.
 
Kolmen aikaan vedin maaston Venlalla. Mentiin oikei reipas maasto et hepat sai vähän päästää höyryjään poies. Loppu aijasta huomas kyllä et Venpulla oli ihan vähän energisempi kun muut hepat.
 
Ihan illasta päätin nousta sen pienen ja valkoisen kyytiin. Menin ilman penkkiä kentällä. Mese oli tosi kankea ja huomas ettei se ole joutunut tekemään paljoakaan työtä pitkiin aikoihin. Hetken kuluttua Mese alkoi tuntumaan ihan kivalta ja kulki kevyenä mun alla. Kun tarkoitus ei alunperinkään ollut kentällä vääntämistä niin lähin sit pellolle. Siellä hetken mentyäni päätin et laukkailtais vähän ja niinp tein ohjien päähän solmun, nostin laukan ja päästin ohjista irti. Muutaman askeleen jälkeen poni laitto pään alas ja alkoi tekeen jottai ihme loikkia ja koitti muka pukittaa tai tehä jottai tyhmää, kiskasin sit nokan ylös ja matka jatkui tällä kertaa ohjat käessä. En voinu kun nauraa ponille♥ Lähettiin vielä uuestaan laukkaan. Nyt mentiin ihan koko pelto tosi reippaassa laukassa ympäri. Onneks poni osas jarruttaa itekkin kun tuli käännös eteen. Ravailin sitten takaisin kentälle puolipitkin ohjin ja poni vaan pärski ilosta. Kentällä otin sit ohjat poies ja laitoin sen kaulanaruksi. Mese toimi niin hyvin pelkällä kaulanarulla! Toivon että Totostakin tulee mulle yhtä tärkee kun Mese on ja pystyisin luottamaan siihen saman verran♥
 

 Muutama vanha kuva tähän loppuun rakkaasta♥
 
 
 
 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos