tiistai 14. tammikuuta 2014

105. kuulumisia vol 1 000 000 001

Ei vitsi keksi taiteellisen nimen otsikolle!
Mulla ei ollu tarkotus kirjotella tännään mittään tänne kun ei mulla oo niitä kuviakkaan yhtään. Mutta joo, oli pakko tulla kertoon teille että... tämä tyttö haluu ratsuineen maneesille hyppään!!!! No se on ollu hieman suunnitelmissa et lähettäis tälläviikolla maneesille hyppään ja vähän reenaileen. Onhan toi meijän kenttä nyt ihan super kunnossa, mutta ite en vaan lähtis siihen hyppään Totolla. Se innostuu puomeillakin niin paljon että tuntuu, et sen jalat lähtee alta. Mielummin maksan sen 7€ maneesimaksun ku pelkään koko tunnin et ei pysy jalat menossa mukana.

tänään saatte tälläsiä epämääräsiä kuvia alien-veikosta
Eilen Totolla oli koko päivä vappaata. Joten tänään se olikin hieman virtanen ja kun pihalla oli vielä pakkastakin lähemmäs 25 astetta niin se ei oikein parantanu tilannetta. Kun hoijin Totoa huomasin sen vasemmassa takasessa, ruununrajan vieressä hokin reijän. Siitä oli tullu vähän verta mut se ei ollu lämmin eikä turvonnut joten lähettiin sit putsaamisen jälkeen pihalle. Kentällä oli muutama puomi ja kannattmet niin tein meille huiman kahden puomin linjan/sarjan  tai miksi sitä nyt ikinä kutsutaankaan ja toiselle sivulla kahden puomin ravikavaletit jotka olivat toisesta päästä ehkä noin 20cm ylhäällä eli melkein puomeja.

mikä tää on, mikä tää on, mikä tää on, häh?
 Toto meni ihan kivasti ja toimi niin kuin halusin, mentiin vain tavallista reippaampaa. Ei kauheesti mutta selkään eron tunsi heti. Puomeilla Toto oli silleen, jes! Sain sen kuitenkin rauhoiteltua eikä tahti muuttunut puomien aikana. En laukkaillu kauheesti, kun oli tarkoitus et menis illalla muutaalle tunnille. No kovan pakkasen takiahan ei sitten tunnille ollu tulossa porukkaa paljon kettään ja ne jotka tuli lähti mettään jonne Toto ei sitten otettu mukkaan. Ja tämänhän sain sit tietää kun lopetin ratsimisen ja olin menossa pesarille tarkastelemana hikin reikää tarkemmin.

hihi♥
 Päätin sitten illasta lähtee juoksenteleen Toton kans kentälle. Alku verkkaksi juoksutin vaan liinassa. Koitin saaha sen toimimaan pelkästä puheesta, ravi ja käynti. Raviin lähti oikein hyvin ja välillä se hiastikin, toisinaan se saattoi juosta monta kiekkaa mun ympäri kunnes huusin sille "Toto, tänne!" Silloin se hiasti ja tuli luokse. Tehtiin myös silleen et juostiin vierekkäin edelleen Toto oli liinassa ku Jonppe oli samaan aikaan ratsimassa kentällä nii en voinu päästää Totoa irti. Tällä kertaa halusin että mennään vierekkäin eikä peräkkäin kuten ollaan aijjemmin tehty. Ja nyt menin tavallaan isolla ympyrällä ja Toto meni mun ulkopuolella  noin kolmen metrin päässä musta. Aloin myös opettaan sitä kun sanon laukka ja lähen ite ns laukkaamaan niin Toto laukkais mun vieressä. Se onnistu ihan kivasti ja tässä se ympyrällä olo on ihan hyvä kun Toto menee isompaa kaarta ja mie pienempää niin pysytyyn melko lailla vierekkäin kokoajan. Loppu verkat otin taas ympyrässä juoksuttaen ja tällä kertaa ääniavut toimi paremmin. Käppäilin sit siinä Jonpen kans jutellen ja lähin talliin.
 
mikä rääpälä!
Tänään tuli myös Totolle uus soija säkki tai se tuli vissiin jo eilen mut kukaan ei ollu tyhjentäny sitä Toton kuppiin niin minä reippaasti sen 30kiloa painavan säkin raahasin keittiöön ja litran kauhalla alkoin lappamaan sitä sinne ylös. Yleensä kaajetaan suoraa pussista kuppiin mut kun ne Toton ruokalootat on niin ylhäällä et en jaksais nostaa täyttä laatikkoo. Päätin tehä sitten hitaamman kautta.
 

Olen hieman vilkuillu ekoja kisoja tälle kaudelle ja ne taitaapi olla koulukisat. Ja maaliskuussa ois ekat aluekisat, jos oltais saatu hypättyä siihen mennessä useammin kuin kerran tai kahesti. Nyt mulla pitäs olla aikaakin ku koko helmikuu on työssäoppimista tossa lähikaupassa nii ei oo kouluhommia ollenkaan. Ei tartte niistäkään huolehtii. Nii ja ens kesälle varasin sen leirin, sanoinks mää jo siitä? Kummiskin kesäloman ekalla viikolla oon sit Toton kans leireilemässä Turkalla wuhuu! Koko viikko pelkkää heppasteluu ilman pakkotyötä ja ruokakin tulee pöytään ilman auttamista. :D

tää on vissii piskon karsinan katon ja tukipylvään välissä kattelemassa
 Apassionaatta reissukin lähestyy! Kolmeviikkoa ja pääsee tuhlaan rahaa horzelle ja Wahlstenille. Toivottavasti sieltä löytyis Totolle uuet päittet ja kisahuopa!
 
 
Ei mulla vissiin muuta tähellistä asiaa ollutkaan. Laittakaahan vielä lisää kuva toiveita!
 
-venppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos