lauantai 3. tammikuuta 2015

Lomalla viimeinkin voi ottaa iisimmin

Tänään tuli täyteen tasan 2kk  siitä kun sain tämän ihanan palleron meille vuokralle. Paljon olen oppinut tämän kanssa ja paljon tulen vielä oppimaankin!♥
Torstaina kävytiin vielä ratsimassa ennen kuin päsin lähtemään kotia jossa söin vähän ja pakkasin. Suuntana oli kopsa tai oikeestaan ensin Turkka sillä unohdin sinne kaikki ratsikamani...
taiteellinen
Perillä olin seitsemän aikaan. Raahattiin kamani Suskun huoneeseen. Juteltiin siinä sitten hetki ja lähdettiin talliin laittaan Skipu sisälle sekä iltatalli valmiiksi. Vaiheltiin illanpäälle lisää kuulumisi.
Eilen käytiin aamusta taasen laittamassa talli. Myöhemmin mentiin sitten ratsimaan. Ilma oli lämmin. vähään turhankin kun kokoajan tuli tieroja. Sekä lunta tuli ihan hulluna joten kuvat ovatkin sen mukaisia.
 Alettiin opettaan Skipulle pystyyn hyppäämistä. Ja pääsin itsekin käymään ponin selässä tosin vaan hetken, jos sitä taasen joku päivä pääsis pitemmäksi aikaa. Kuten sanoin niin aloimme opettamaan skipulle käskystä keulimista. Alkuun se näytti oikein toivottomalta, mutta pikkuhiljaa poni alkoi ymmärtää idean.
Lunta tuli viimeyönä ihan hirveesti lisää ja joka paikka oli ihan lumessa.
Eikä se lumia oltu aurattu pois. Tässä näettekin kuntoreeniä parhaimillaan!
 Aamutalli meni samaan tapaan kuin eilen. Mentiin taasen valosan aikaan liikuttaa poni. Tällä kertaa oli tarkoitus mennä koulua ja kokeilla jälleen miten se keuliminen käskystä onnistuu. Sataneen lumen takia oli ponilla melko työ mennä hangessa. Päätimmekin että lähdetään tielle ratsimaan jotta ponilla olisi helpompaa. Tässä kokeilimme myös uutta temppua tiellä jossa oli vähemmän lunta. Se meni jo oikein hienosti!
Aina kun ei olla oltu tallissa niin ollaan muokattu blogejamme, katottu vamppyyri päiväkirjoja ja syöty! Hauskaa meillä on ollut ja toivotavasti on loppuloman ajankin on vähintäänkin yhtä stressitöntä!
Huomenna on sitten tulossa Our day-videolla!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. poni piti vaan saada innostumaan! pohkeesta eteen, mutta ohjasta kiinni ettei lähde eteen vaan nousee ylös.

      Poista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos