torstai 1. tammikuuta 2015

viime viikon kuulumisia

Nyt saattekin lukea viimeisen postauksen vuoden 2014 puolella tapahtuneista! Pääsin lomalla ratsimaan joka päivä. Kävin myös maastossa _tosi_ paljon, loman aikan sain maastoilla koko vuoden edestä!
 Annin selkään kipusin viikkositten lauantaina ilmansatulaa, ekaa kertaa meillä ollessaan. Tunnilla teimme kokoamisia ja vastaasetuksia. Seuraavana päivänä tyttö viettikin vapaata. Maanantaian kiipesin taasen sen kyytiin ilmanpenkkiä tarkoituksena mennä kaikki askeleet läpi. Heti alusta lähtien huomasin kuinka intopiukeana se oli. Laukan nostoissa se koitti tarjota niskan nakkelu ja loikkimisia. Niistä selvittyämme Anni keksikin että kiskasempa pään alas ja pomppaan sivulle, minä siinä sitten istun järkevä kaulalla no ei siinä vielä kaikki Anni päätti alkaa pyörimään ympyrää ja meinasi itsekkin kaatua kun ei pysynyt jalat oikein mukana. Minä sitten otin siinä neljän kierroksen jälkeen kivan maastoutumisen kenttään ja poni pakeni paikalta... Eikun takasin kyytiin ja poni töihin. Tämän jälkeen toimi poni kuin unelma! Annettiin taas ponille vapaa tiistaiksi ja keskiviikon maaston te jo tiedättekin!
Tapaninpäivänä pääsin jälleen maastoilemaan Annin kanssa! Tällä kertaa ihan vetohevoseksi. Pikkutyttö käyttäytyi oikein mallikkaasti vaikka hieman virtaa olikin. Myös uudenvuoden aattona kävimme maaston vedossa, jälleen meno oli oikein mallikasta. Edellisenä päivänä olimmekin käyneet pellolla hieman ilman satulaa hankireenissä.
Silven selässäkin olen päässyt käymään! Olen muutaman kerran mennyt sillä ilman pekkiäkin ja tamma on ollut oikein kiltisti. Maastossakin kävimme joulupäivänä hieman irroittelemassa ja seuraavana päivänä olikin kenttä työskentely paljon helpompaa.
Piskon kanssa päästiin viime sunnuntaina hieman pomppimaan esteitä ja jälleen mentiin ilman satulaa. Pikku jätkä oli oikein mallikkaasti ja hyppäsi kaikki esteet mitä eteetn tuli. Hieman tosin innostuen mutta muuten hyvin. Olispa se yhtä ihana aina kisoissakin!
 Aatun erikoisuus, "huuli"
Maanantaina hypättiin pikku esteitä Aatun kanssa. Kentällä oli valmiina pikku pysty jota sitten tulimme. A:lla oli vähän  virtaa maastoviikon jäljiltä joten saatiin sitten muutamia ilopukkejakin. Pikkunen oli oikein nätisti hyppyjen ajan. Tätä menoa päästään vielä käymään jossain hyppykisoissakin! Loppu verryttelyt menimme ottamaan umpihankeen ravaten.
Vilman kanssa ollaan tehty vaikka ja mitä! Menty ilman penkkiä, maastoiltu, tuuppailtu, peltoiltu, pulkkaratsittu, kärryilty ja hypätty. Tamma on ollut oikein näppäränä. Ei olla koulussa kauheen vaikeeta menty, kun ollaan pidetty hieman rennompaa nytten joulua lomalla.
Uudenvuoden aattona kävimme maastossa Vilman ja Liisan sekä Vempun kanssa. Kello osoitti jo kuutta kun pääsimme kähtemään, onneksi rakettien pauke ei kauheasti kuulunut. Mentiin melko reippaasti alkumatka ja puolessa välissä saimmekin hyvän idean että mennään käymään pikkukaupalla! No me sitten lähdettiin pyörätien reunaa kohti kiskaa. Vimppu meni oikein hienosti vaikka välillä kuuluikin pelottavien rakettien ääni siitä läheltä.

Nyt olenkin sitten Susannen luona (blogi) ja kaikki loppuloman postaukset tulevatkin sitten täältä käsin! Tulossa mm. our day ja tallipostaus videoina! Sekä yksi spesiaali juttu jos saadaan se tehtyä.


2 kommenttia:

  1. Jes, olen odottanut pitkään jotain videopostausen tyylistä videota ja nyt se on sitten tulossa! On tää sun blogi kyllä kaikista parhain!! :) <3

    VastaaPoista

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos