sunnuntai 4. lokakuuta 2015

kotikisat

Eihän tämä tule kuin viikon myöhässä, mutta perempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vai?
Viime viikolla meillä oli Turkassa esterataharjoitukset joissa hyppäsin Aatulla 70cm arv. 367.1 ja Vimpulla 80cm arv. AM5. Starttasin luonnollisesti Aatulla ensin pienemmän luokan. Rata oli melko simppeli, perusradalla oli 8 estettä ja uusinnassa neljä. 

Verryttelyssä A oli hieman tahmia, mutta hypyt onnistuivat hyvin. Rata sujui yllättävän hyvin vain kaksi huonoahyppyä joista toinen tiputti kutos esteen. Viisi ensimmäistä estettä meni todella hyvin ja laukatkin vaihtuivat. Kutoselle tultiin juureen ja puomi tuli mukaan. Seiska oli sarja jolle lähestyttiin ristilaukalla, mutta A korjasi ja päästiin se kunnialla yli kasille tultiin ihan juureen ja hyppy oli hassu. Tuloksena oli siis 4vp perusradalta. 

Vilman kanssa perusrata oli sama kuin edellisessä luokassa ja uusinnassa viisi estettä. Verkassa Vimppun kans ei saatu paikkoja oikein kohdalleen, laukka ei pyörinyt ja muutenkaan mikä ei oikein onnistunut.
Radalle lähdin hakemaan vain hyvää suoritusta. Ensimmäinen tuli hieman lähelle, toiselle ja kolmannelle sain hieman kauempaa. Neloselle nyin yhden laukan liikaa ja taas lähelle, kutos-seiska linja hyvä sarjalle sain ihan hyvän paikan ja kasi isosti yli. Päästiin uusintaan jossa este korkeus oli 90cm.
Uusinnan ensimmäinen este hyvä, toiselle en nähnyt paikkaa ja otettiin kielto, uusi lähestyminen ja yli. seuraavat menivät hyvin ja viimeiselle hieman liian syliin, mutta Vimppu selvisi siitä. Tuleksena oli 0-4. Ei siis sijoitusta kummastakaan luokasta, ulospäin katsottuna radat näyttivät ihan kivalle, selkään ei ihan niin hyvältä tuntunut.

2 kommenttia:

Kommentti julkaistaan vasta kun olen hyväksynyt sen! Älä siis laita kommenttiasi kahteen kertaan. -kiitos